aaa ja sie nie wypowiem
trumna/automat/diesel yhhh plus za E39 i polift ;=] zazdroszcze tych pieknych tylnych poliftowych swiatel....
[E39] 525d rodzinna trumna
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Dawno nie widzialem tak zadbanego, schludnego i seryjnego auta. Naprawde Waldek i Netka szacun! Mam nadzieje ze nie bedziesz nic z z tym autem robil, bo jest swietne same w sobie. A tym spalaniem z trasy to mnie zabiles
Dzieki za odwiedziny i pamietaj, ze w poniedzialek latamy 550i
Dzieki za odwiedziny i pamietaj, ze w poniedzialek latamy 550i
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
- michal87sc
- Zaawansowany forumowicz
śliczna piąteczka też jestem przeciwnikiem automatu, ale nie takiego gdzie jest możliwość manualnej zmiany biegów a tutaj widze jest taka możliwość więc jak dla mnie wspaniała sprawa.... sam myślałem o takiej 530d w Krakowie, ale niestety kasy starczyło tylko na moją....Kaper pisze:Fajne - Gratuluję szkoda że srebrne, w automacie, biała skóra, i tylko 2,5.... Reszta na plus będzie jakiś bandyta czy tylko rodzinny dupowozik ?
"Przez całe ciało przechodzą ciarki. Dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki..."