[e46] Czarna Mudżinka BY Sikor
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
sikorka15, jak dodajesz zdjecia to zmniejszaj je do 800x600 bo potem sie ładuja nie wiadomo jak dlugo...;/ Wrzucaj zdjecia na imageshack.us i wybierz zeby sie od razu zmniejszały. Na tinpic zdjecia po jakims czasie sie usuwają.
Co do auta. Białe koła fajnie siadły.
Dokladka z 1 foto jest obrzydliwa. Lepiej jezdzic na zwykłym zderzaku bez zadnej dokladki.
Natomiast z drugiego zdjecia to dokladka do m paka
Co do auta. Białe koła fajnie siadły.
Dokladka z 1 foto jest obrzydliwa. Lepiej jezdzic na zwykłym zderzaku bez zadnej dokladki.
Natomiast z drugiego zdjecia to dokladka do m paka
- sikorka15
Ano czyscilem je. Szlifierka, potem szczotka a na koniec papierem. Wiem ze szalu nie ma ale mi glownie chodzilo zeby rdza nie wychodzila zza bialych felg:PMaryjuszTour pisze:kółko ładnie wyszło ale te zaciski czyściłeś przed malowanie? :
Ogarnolem wkoncu te zdjecia zeby byly mniejsze. Na tiny-pic chyba sie tego nie da zrobic dlatego teraz wrzucam na imageshack.
Wam chodzi o te kierunkowskazy co sa przy lampach czy po bokach samochodu? No bo te po bokach zdecydowanie wypadaloby zmienic ale te z przodu az tak zle wygladaja? I na jakie proponujecie zmienic?
Jezeli nie zmienialbym zderzaka to wydaje mi sie ze moglbym wrzucic wiecej niz -20 na przod bo nie bedzie czego urwac xD Czy uwazacie ze -20 te od Tomka by wystarczyly?
Antek wyslij mi na pw jakies zdjecia zebym wiedzial jak to wyglada.
Ostatnie moje pytanie. To sa zwykle sprezyny? czy minus iles tam?
Uploaded with ImageShack.us
- sikorka15
Czyli wam chodzilo o przednie czy boczne bo nadal nie wiem? Czy caly komplet mam wymienic przod te kolo lamp i te z boku.
Tomek to zarzuc mi jakies zdjecie na pw zebym wiedzial jak to wyglada
I co do sprezyn. No u niego fajnie to siedzi. Najlepiej by bylo walsnie -40 i -20. Ale amortyzatory nie beda wtedy jakos szczegolnie cierpiec jak ja mam najzwyklejsze czarne biltseiny?
Plus ile kasy bede potrzebowal na takie springi? (lepiej kupic nowe czy uzywane?) I jakiej firmy bo widze ze M-technik duzo tansze od eibacha ale za to opinie o wiele gorsze. Czyli te co ja mam z tylu to sa zwykle tak?
Tomek to zarzuc mi jakies zdjecie na pw zebym wiedzial jak to wyglada
I co do sprezyn. No u niego fajnie to siedzi. Najlepiej by bylo walsnie -40 i -20. Ale amortyzatory nie beda wtedy jakos szczegolnie cierpiec jak ja mam najzwyklejsze czarne biltseiny?
Plus ile kasy bede potrzebowal na takie springi? (lepiej kupic nowe czy uzywane?) I jakiej firmy bo widze ze M-technik duzo tansze od eibacha ale za to opinie o wiele gorsze. Czyli te co ja mam z tylu to sa zwykle tak?
znam ludzi co na seryjnych amorach jezdza do -60
spokojnie ci wytrzymia do -40 nie masz sie co martwic Michał płacił chyba 520zł za komplet w tym sa nowe odboje na przód w silesiaparts
ciekawa oferte tez ma firma AP 560zl za komplet >> http://apshop.pl/pl/11-spr%C4%99%C5%BCy ... C4%85ce-ap
co do kierunków jak wsadzisz ori białe kolo lamp to te w blotnikach moga zostac, jak dymione to i te i te bym wymienil ja bym brał nowe chyba ze nie masz hajsu to uzywki z pewnego źródła
spokojnie ci wytrzymia do -40 nie masz sie co martwic Michał płacił chyba 520zł za komplet w tym sa nowe odboje na przód w silesiaparts
ciekawa oferte tez ma firma AP 560zl za komplet >> http://apshop.pl/pl/11-spr%C4%99%C5%BCy ... C4%85ce-ap
co do kierunków jak wsadzisz ori białe kolo lamp to te w blotnikach moga zostac, jak dymione to i te i te bym wymienil ja bym brał nowe chyba ze nie masz hajsu to uzywki z pewnego źródła
NO SPEED NO FUN
viruz, sedaniki są fajne ale do rzeczy. Wczoraj założyłem -40 na przód w moim, -20 seryjne zostawiłem tak jak było i jest cacy. Dziś dodam zdjęcia to też sobie porównasz. Osobiście uważam że jest to w sam raz dla kogoś kto nie chce total gleby, a żeby autko fajnie wyglądało.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634