[E46] 318ti Compact by Bomba Zbys
-
- Małopiszący
Dzięki za opinie
Tomek, w planach jest niżej, ale tak jak mówisz - powolutku
Gremlin, no coraz częściej Cię zauważam w okolicy z osiedla, osiedla, a nawet mam pewne podejrzenia, że i z tej samej podstawówki
MaT, bardzo dobrze Ci się wydaje, od czasu do czasu wypada się pojawić na uczelni i Twoje BMW też tam jest
Pozdrawiam!
Tomek, w planach jest niżej, ale tak jak mówisz - powolutku
Gremlin, no coraz częściej Cię zauważam w okolicy z osiedla, osiedla, a nawet mam pewne podejrzenia, że i z tej samej podstawówki
MaT, bardzo dobrze Ci się wydaje, od czasu do czasu wypada się pojawić na uczelni i Twoje BMW też tam jest
Pozdrawiam!
-
- Małopiszący
Witajcie
długo się nie odzywałem, bo też specjalnie nie było po co. Przez lato Compact się nie zmienił, ale zrobiono w nim porządek z silnikiem (parę uszczelek, przewód od odmy i oczywiście olej i filtry). Dodatkowo ostatnio własnoręcznie wymieniłem klocki hamulcowe z czego jestem mega dumny
Jako że planuję gruntowną regenerację moich felg (Tomek wie najlepiej, że jest bardzo potrzebna ) to pomyślałem o jakimś konkretnym kolorze dla nich. Stąd też zwracam się do Was, może coś fajnego polecicie.
Wiem, że średnio mi podchodzi ich obecny kolor.
Myślałem o czarnym, ale nie wiem czy to koło mi się nie "zgubi":
Po głowie chodzi mi też jakiś ciemniejszy odcień grafitu, coś takiego może:
(Wybaczcie te marne obrazki, ale ciężko znaleźć moje felgi w odpowiednim kolorze w necie ).
Jak widzicie preferuję raczej ciemniejsze odcienie, nie jestem na tyle odważny, żeby pomalować te koła na żółto, różowo, czy inny jasny kolor
Pozdrawiam!
długo się nie odzywałem, bo też specjalnie nie było po co. Przez lato Compact się nie zmienił, ale zrobiono w nim porządek z silnikiem (parę uszczelek, przewód od odmy i oczywiście olej i filtry). Dodatkowo ostatnio własnoręcznie wymieniłem klocki hamulcowe z czego jestem mega dumny
Jako że planuję gruntowną regenerację moich felg (Tomek wie najlepiej, że jest bardzo potrzebna ) to pomyślałem o jakimś konkretnym kolorze dla nich. Stąd też zwracam się do Was, może coś fajnego polecicie.
Wiem, że średnio mi podchodzi ich obecny kolor.
Myślałem o czarnym, ale nie wiem czy to koło mi się nie "zgubi":
Po głowie chodzi mi też jakiś ciemniejszy odcień grafitu, coś takiego może:
(Wybaczcie te marne obrazki, ale ciężko znaleźć moje felgi w odpowiednim kolorze w necie ).
Jak widzicie preferuję raczej ciemniejsze odcienie, nie jestem na tyle odważny, żeby pomalować te koła na żółto, różowo, czy inny jasny kolor
Pozdrawiam!
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
jak dla mnie lipa, całe czarne wizualnie pomniejszy koło... wiem po sobie...
Sprawdź moje e46 http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11433
http://www.youtube.com/watch?v=MQ4qMWnYwHM
jak ktoś chce filmik swojej beemki pisać
e30 < e46
http://www.youtube.com/watch?v=MQ4qMWnYwHM
jak ktoś chce filmik swojej beemki pisać
e30 < e46