Tylko:) bedziesz sie trzymac cytatu to bedzie gites;)MalinQ pisze:viruz, zapał jest i mam nadzieję, że nie słomiany
ManiekCSL, dokładnie, główne ograniczenia to finanse. Jednak małymi kroczkami można dojść daleko
W każdym bądź razie, na razie się nie poddaję i nie mam zamiaru poddać.
Cytat viruza idealnie tu pasuje "Zwyciężać Mogą Tylko Ci, Którzy Wierzą, Że Mogą !!"
[E36] "Padło" MalinQ
Zwyciężać Mogą Tylko Ci, Którzy Wierzą, Że Mogą !!
-
- Zaawansowany forumowicz
-
- Małopiszący
hmm ja swoje kupilem takie
i przez 6 lat wsadzilem 40tys i wyglada tak
i nie uwazam tego czasu i tych pieniedzy za stracone a jak ktos bedzie odkladal 5 lat to po tym czasie moze kupi m3 tylko ze w remont wsadzi drugie tyle takie moje zdanie poprostu bedzie przez te kolejnych 5 lat wymeczone bo nie da sie ukryc nie jezdzi sie od niedzieli do kosciola takim autem;co sezon dokladam do auta od 5-8 tys ale moje dla kogos bylo tylko dawca silnika a dla mnie baza do budowy auta ale jestem jego 3 wlascicielem od wyjazdu z fabryki... sentyment i pasja i to sie liczy
i przez 6 lat wsadzilem 40tys i wyglada tak
i nie uwazam tego czasu i tych pieniedzy za stracone a jak ktos bedzie odkladal 5 lat to po tym czasie moze kupi m3 tylko ze w remont wsadzi drugie tyle takie moje zdanie poprostu bedzie przez te kolejnych 5 lat wymeczone bo nie da sie ukryc nie jezdzi sie od niedzieli do kosciola takim autem;co sezon dokladam do auta od 5-8 tys ale moje dla kogos bylo tylko dawca silnika a dla mnie baza do budowy auta ale jestem jego 3 wlascicielem od wyjazdu z fabryki... sentyment i pasja i to sie liczy
bo kazdy facet z widlami to posejdon
-
- Małopiszący
- MalinQ
- Zaawansowany forumowicz
niepokorna, zapał jest Sama z resztą widziałaś, ale dzisiaj nie zdążyłam nawet umyć "Kaśki" nie będę głośno wskazywać przez kogo hihi
W każdym bądź razie może coś z tego wyjdzie I tak jak PINIU piszę, pasja najważniejsza
A dzisiaj Padło pojechało do Tarnowskich Gór został mi Polonez.. Może tam coś pomodzić haha
W każdym bądź razie może coś z tego wyjdzie I tak jak PINIU piszę, pasja najważniejsza
A dzisiaj Padło pojechało do Tarnowskich Gór został mi Polonez.. Może tam coś pomodzić haha
MalinQ nie znam wielu kobiet ktore lubią pogrzebac przy autku, jestes nieliczną ale to sie chwiali jest zapal, sporo samozaparcia a to mysle ze najwiecej daje w dazeniu do celu.
Trzymam mocno kciuki i bede obserwowal Twoje poczynania
Trzymam mocno kciuki i bede obserwowal Twoje poczynania
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
GERMAN, M43 w poldku ? Poza tym nie ważne czym, ważne jak
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
100% racji Mało kobiet dziś interesuje się samochodami z reguły piłują paznokcie a nie silniki chodzą do kosmetyczek a nie na spoty zakładają szpileczki zamiast szerokich kapci również trzymam mocno kciuki w razie potrzeby pisz dzwoń będę mógł to pomogędjmario pisze:Trzymam mocno kciuki i bede obserwowal Twoje poczynania
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle