V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
znaczek dodaje +5 do respektu na ulicy i +25 koni, a tak na powaznie znawca wie ze to M a dla laika (zakladajmy 95% osob jakie obcenia auto) powiedza :"pa zrobil se wydech przykleil znaczek z gieldy i udaje ze ma mocne auto" a nie lepiej jakby ktos podszedl jakbys nie mial znaczka na zlocie i w myslach sobie pomyslal 1,8 lub 2,0 pewnie ma i zapytal co masz pod maska ty mu otwierasz maske i dodajesz tekst z babyblues: "ogarniasz" napewno jego mina bedzie bezcenna
Autko które nie jednemu przyspieszyło by bicie serca motorownia piękny kolor oraz wspaniałe wnętrze nic tylko dbać i sie wozić
Ps. Widzę że zbytnio nie macie się tu do czego doczepić to uwiesiliście się na znaczku powiem krótko " Panowie to Żenujące " Następny post o znaczku zamienię na kreskę
Panowie to tylko znaczek ktory w prezencie dostalem wiec przykleilem:) dla mnie bardzo ladne kolorki na nim sa wiec nie przeszkadza mi w niczym poza tym tak go nie widze gdy jade:)
Wrzucam takie tam dla odswiezenia:)
Zwyciężać Mogą Tylko Ci, Którzy Wierzą, Że Mogą !!
piekna jest strasznie mi sie podoba e46 M3 przez chwile nawet powaznie myslalem o zakupie ale musialem odpuscic co do znaczka to niech sobie jest mi on nie przeszkadza w koncu to jest M3 co innego jak by to nie byla