PINIU pisze:zakupilem mniejsze opaski bo te co mialem na przeplywce byly za wielkie i przerobilem wyjscie z kompresora mam nadzieje ze juz nie bedzie sciagalo przewodow ale narazie brak czasu nawet zeby podejsc to sprawdzic do auta i potestowac ale idzie pogoda i na dniach cos wymysle zeby to pokonczyc
fajnie to wyglada i super ze pomalowales to mocownie bo ja to wiesz.....tak na szybko wpinalem bez lansu i co najwazniejsze masz jedyne w swoim rodzaju kolko z otworami do napedu kompresora -nikt takiego nie ma hehe
pozdrawiam kolego i powodzenia
Gremlin pisze:hehe sąsiad najbardziej jestem dumny z nagrania tej babki jak ucieka haha
Wrażenia z jazdy bezcenne za Resztę płaci PINIU
piniu, seryjne wtryski? deta zalozyles? ogladales moze afr? uwazaj ! masz 200cc mniejsza pojemnosc od daniela, cza bylo by sprawdzic afr ! chcesz moge pomoc ! bo wiesz jak jest... dusi go? pw zresztą albo tel w sobote bo szkoda by bylo tlokow.
pozdrawiam k64
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B www.k64.pl BMW Performance
PINIU pisze:wtryski seria, powyzej 4 tys brak mu paliwa wiec bez strojenia sie nie obejdzie
zapraszam na sprawdzenie AFR , (napewno bedzie ubogo juz od dolu)
wymagane bedzie strojnie.
wtrtyski pewnie ogarna.
twoj 2,8 to m52 TU - x2 vanos?
zgadamy sie.
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
PINIU pisze:2,8 m52 tu x2 vanosy na kompie siemensa, bede dzwonil w piatek wieczorem
sprawdz jaki masz sterownik, aha prosze nie katuj samochodu, bo stukowe jest napewno, silnik nie odprezony