e36 1.8is by Krecik
e36 1.8is by Krecik
Witam od niedawna jestem posiadaczem BMW
Model: e36
Silnik: 1.8is
Moc: 140km
Hamulce: seria
Uklad wydechowy: strumienica , koncowy tlumik
Wypozazenie: wspomaganie, el.szyby, el.szyberdach, tylne szyby uchylne, centralny zamek
Audio: radio Sony, jakies tam glosniki, skrzynia JBL 2x1000W
Dalsze mody: pakiet , zmienic srodek bo fotele i kanapa sa potargane, szpera moze 50%, lekka gleba -40 wiecej nie chce bo juz mialem do czynienia z gleba w moim poprzednim aucie Golfie wahacze byly 3,5 cm nad ziemia , i zmiana tlumika koncowego bo ten strasznie wyrczy
Jezeli czas mi pozwoli dodam wiecej zdjec
Dodaje kilka zdjec:
Model: e36
Silnik: 1.8is
Moc: 140km
Hamulce: seria
Uklad wydechowy: strumienica , koncowy tlumik
Wypozazenie: wspomaganie, el.szyby, el.szyberdach, tylne szyby uchylne, centralny zamek
Audio: radio Sony, jakies tam glosniki, skrzynia JBL 2x1000W
Dalsze mody: pakiet , zmienic srodek bo fotele i kanapa sa potargane, szpera moze 50%, lekka gleba -40 wiecej nie chce bo juz mialem do czynienia z gleba w moim poprzednim aucie Golfie wahacze byly 3,5 cm nad ziemia , i zmiana tlumika koncowego bo ten strasznie wyrczy
Jezeli czas mi pozwoli dodam wiecej zdjec
Dodaje kilka zdjec:
Ostatnio zmieniony 2012-11-24, 16:54 przez krecik, łącznie zmieniany 1 raz.
Kup zaślepki halogenów albo po prostu zakup halogeny w zderzak. Napisz coś, czy zamierzasz coś zmienić w aucie. Kołpaki tak jak balonik napisał - lepiej kup ori bmw (jak co to mam do sprzedania w dobrym stanie, tanio) i dodaj jakieś foty środka.
Ps: Proponuję i polecam wrzucać zdjęcia w taki sposób:
ty wrzucasz miniatury !
Ps: Proponuję i polecam wrzucać zdjęcia w taki sposób:
ty wrzucasz miniatury !
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
krecik, naucz się opcji "EDIT" zamiast pisać post pod postem
No graty pokupowałeś niezłę ale zaczynasz od dupy strony. Zamiast najpierw ogarnąć np ten tylny okropny 2metrowy krzywy tłumik albo wybrakowany przedni zderzak to się bawisz w dokładki, ramki i mniej istotne rzeczy. Oczywiście Cię nie zniechęcam bo dobrze, że cokolwiek robisz ale najpierw postawy...
Ps: tę blende z tylnej szyby już zerwałeś ?
No graty pokupowałeś niezłę ale zaczynasz od dupy strony. Zamiast najpierw ogarnąć np ten tylny okropny 2metrowy krzywy tłumik albo wybrakowany przedni zderzak to się bawisz w dokładki, ramki i mniej istotne rzeczy. Oczywiście Cię nie zniechęcam bo dobrze, że cokolwiek robisz ale najpierw postawy...
Ps: tę blende z tylnej szyby już zerwałeś ?