Niewiem - jakoś tak jak widzę ludzi piłujących tę klasę samochodów to wydaje mi się to głupie. Nie pasuje mi widok E38 kręcącej bąki te auto ma "pływać" po drogach i cieszyć luksusem
Widzałem na żywo. Jest super Mam nadzieje ,że zostaniesz przy s32 ale r19 lub 20. Powodzenia
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Widziałem autko na żywca bardzo ładna sztuka ale no właśnie ale felga w tej budzie moim zdaniem skromna jak na to autko i obecny set poza tym dystans lub zdecydowanie mniejsze et brakuje tu tego pomyśl nad tym bo sporo to zmieni
Dokladnie, to autko ma plywac. My zrobilismy nasza w ciagu 3 dni 900km. W sierpniu lecimy nia nad morze.. Tym autem chce sie podrozowac. Szum wentylatora? Ja slucham tego co gra pod maska.. Az sutki stają ;D
Tylko spokojnie kolo bedzie ale po ostatnich wydatkach na sprzeglo z dwumasem i komplet hamulcy z 750 przud i tyl oraz odblokowaneko sterownika silnika z inna mapa to troche sie zakup felg oddalil Pomysle nad dystansami zeby jakos te nadkola wypelnic narazie.
Fajnie ze sie wam podoba, ja jestem w niej zakochany