[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Dziwny ruch z tym malowaniem tarcz. Biorac pod uwage to, ze dopuszczalne bicie tarczy to 0,02mm moga byc problemy po malowaniu...
A Rotingery zbieraja bardzo pozytywne opinie.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
No powiem ci szczerze ,że też się o to trochę martwię. Ale chodzi tu raczej o bicie boczne a krawedzie malowane nie powinny robić zakłuceń. Od początku w kołach chciałem mieć niebiesko a na rynku w pieniądzach które jestem skłonny wydać nie wystepują takie kolory.. A co do Rotingerów to też słyszałem tylko dobre opinie..Mystic888 pisze:Dziwny ruch z tym malowaniem tarcz. Biorac pod uwage to, ze dopuszczalne bicie tarczy to 0,02mm moga byc problemy po malowaniu...
Dziś dotarła do mnie przesyłka a w środku taka duperela:
Nie wiem czemu ale właśnie takie rzeczy cieszą mnie najbardziej
Już wkrótce będę mógł znowu coś dopisać do VIN-u
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Ponieważ się nie śpi się nie leży
Dziś wpadły tarcze tylne:
Przy okazji przyszła oczekiwana paczka a w niej na podmiankę:
I po zamontowaniu
A tu foto nowych tarcz w kole:
I na koniec moje e36 na kultowej dla mnie miejscówce..
Na dżiś tyle a jutro.. to się okaże
Dziś wpadły tarcze tylne:
Przy okazji przyszła oczekiwana paczka a w niej na podmiankę:
I po zamontowaniu
A tu foto nowych tarcz w kole:
I na koniec moje e36 na kultowej dla mnie miejscówce..
Na dżiś tyle a jutro.. to się okaże
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Bardzo dziękuje za miłe słowa. Nie ukrywam, że chociaż auto robię po swojemu zależy mi także aby się podobało nie tylko mnie A takie komentarze jak twoje tylko utwierdzają mnie w przekonaniu ,że warto. PozdroDzidek pisze:Pieknie sie prezentuje gratuluje pieknej e36
Choć przy autku działo się wiele to nie wiele spraw udało się doprowadzić do końca. Więc na pierwszy ogień może to co się udało ogarnąć i na dzień dzisiejszy jeszcze posiadaczem takiej oto lampki Docelowo wyląduje w niej tak jak i w reszcie auta biały ''kliniczny'' led ..
Oświetlenie silnika
A tu założone ale jeszcze nie podłączone lampki oświetlenia nóg:
Do tego doszły dziś takie fanty:
Zakupiłem te zegary aby mieć z nich wszelakie żarówki bo raz ,że przymierzam się do odnowienia oświetlenia moich zegarów a dwa potrzebowałem oryginalną żarówkę aby kontrolka tempomatu wreszcie świeciła.
Drugi fant to:
To chyba każdy wie po co
A na koniec coś czym muszę się pochwalić choć jeszcze tego nie mam. Zdjęcie z allegro:
Tego tylko mi brakowało jeszcze do wnętrza aby maksymalnie rozkoszować się jazdą moim e36
A na koniec tradycyjnie jakieś foto
Ostatnio zmieniony 2013-09-19, 13:48 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
No Kaper ta folia to musi wypaść ale teraz drugie dziecko w drodze a dzieciaczki nie lubią jak je słoneczko w oczka razi.. German dał mi fajny pomysł aby wrzucić rolety i myslę, że tak zrobię ale musi to wyjść zawodowo wiec jeszcze to potrwa nim to obmyślę i zrealizuję..
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
zychu. to jest jeśli się nie mylę, 2wejście aby bunie wpiąć pod kompa
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
I tu Kamil35 ma rację, jest to zwykły głośnik, gong czy po prostu buzzer.A ja myśle ze to buzzer z obc:)
Kamilu dziękuje ci raz jeszcze za tę lampe. Strasznie mnie ona cieszy i mam nadzieje, że się jeszcze kiedyś spotkamy. Wpadnij może na spot do Rybnika w tę sobote?
Dziękujeynstu pisze:dosc dobrze wygląda twoje e36:D:D tarcze tez fajnie Ci wyszły
Hej! Pare rzeczy znów udało się pchnąć do przodu wiec należało by o tym napisać:
Szczęki hamulcowe są już napokładzie, wyregulowane i sprawne:) Jak zwykle wszystko własnymi łapami robione
Na drugi ogień poszły tarcze i klocki przód:
A tu temat tempomatu został doprowadzony prawie do końca. Tak prezentuje się u mnie kontrolka informująca o aktywności tempo:
Na koniec foto kabiny z zamontowanym cupholderem:
Mam także zamontowane podswietlenie nóg ale na zdjęcie musicie jeszcze poczekać
Było jeszcze wiele różnych pierdół o których nie warto nudzić
Dziś czeka autko jeszcze wymiana oleju i filtrów. Na dziś koniec