Kaper pisze:Ogromny plus... nie koniecznie złoto na rotorze ale i tak lepiej niż na stylingach
z tym zlotym to sie zgodze ale na razie doloze jakis zloty detal a w puzniejszym czasie ( mam nadzieje ze w bardzo puzniejszym) jak jusz trzeba bedzie je odswiezyc to sie je malnie pod kolor nadwozia czy cos
no piekna fura, kuzyn taka miał tez na 20 gleba ale zostala w w stanie seryjnym, jazda w tym aucie to sama przyjemnosc,moglbym w tym aucie objechac dookola swiata
Mudzin stajl. Dla mnie tragedia. jaki profil masz na tych felgach?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Jak przód wygląda zacnie tak z tyłu podobają mi się tylko końcówki... Lampy bym zmienił a lotkę wywalił. Felgi też nie w moim guście, może to przez kolor rotora...
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
245/30 i tyl 245/35 takie juz byly na felach wiec do konca tego sezonu je zostawie a puzniej beda troszke wysze no i szersze z tylu. wczesniejszy wlasciciel felg wlozyl je do e93 i musial takie zalozyc bo z tymi oponami mugl przynajmniej w aucie miec jednego pasarzera haha