[E36] cabrio by Smyru
Tył jest poszerzony, ale z umiarem, więc myślę, że jest oki co do przodu to tak jak już Ci mówiłem gamek2, planuje powrót do ori błotników.
wrazle, opony przerzucałem z moich RH- czyli na tył poszła 225/35, a na przód 215/40. Przednia opona trochę, za duża na 9J, ale na razie tak pojeżdżę.
Kaper, oczywiście, że będę dbać o nie
Dzisiaj wziąłem się za umycie auta i porobiłem parę fotek. Tak się prezentuje bezdasznik na nowych kółkach
wrazle, opony przerzucałem z moich RH- czyli na tył poszła 225/35, a na przód 215/40. Przednia opona trochę, za duża na 9J, ale na razie tak pojeżdżę.
Kaper, oczywiście, że będę dbać o nie
Dzisiaj wziąłem się za umycie auta i porobiłem parę fotek. Tak się prezentuje bezdasznik na nowych kółkach
Ostatnio zmieniony 2013-07-19, 08:51 przez smyru, łącznie zmieniany 1 raz.
No i stało się.. lampy DEPO out, a zamiast nich ori BOSCH Przerobione na black przez PROZAC'a, którego szczerze polecam
a więc...
było tak:
a teraz jest tak:
Tutaj jeszcze małe porównanie:
Zdjęcia na szybko, więc nie są za specjalne
Ostatnio w aucie zostały wymienione przednie piasty, ponieważ lewe łożysko zaczęło wyć.. tak więc wpadły nowe piasty przednie FAG
Przy okazji obniżyłem jeszcze auto o 1cm to jest silniejsze ode mnie
To by było na tyle jak na razie cdn.
a więc...
było tak:
a teraz jest tak:
Tutaj jeszcze małe porównanie:
Zdjęcia na szybko, więc nie są za specjalne
Ostatnio w aucie zostały wymienione przednie piasty, ponieważ lewe łożysko zaczęło wyć.. tak więc wpadły nowe piasty przednie FAG
Przy okazji obniżyłem jeszcze auto o 1cm to jest silniejsze ode mnie
To by było na tyle jak na razie cdn.