bmw e36 coupe by WRazle
nie tak jak czarne od mysticka:D podgrzewane ale i tak nią w zime nie śmigam tto chyba nie będę nawet podłączał muszę obszyć boczki w ten kolor albo kupić brązowe , do tego wykładzine na brąz , i coś z pulpitem wymyśleć, mam sporty z eurpy ,a podłokietnik z angola ;/ a chciałem na nim napis - no nic może da się coś zrobić dziś nie podjechałem do tapicera bo na 12 job ale w pon już będę działał
WrazleR ------->
Byłem dziś u kumpla co jest tapicerem robi już 20 lat , powiedział 900zł na przednie fotele z skóry Włoskiej sprowadzanej na zamówienie. może zrobić co chce i jak chce . byłem u goscia co robi renowacje 600zł ,, ale gadałem z nimi i skóra była juz 2x robiona i moj kumpel mówił że i tak to popęka po pół roku , za boczki mowi w komplecie mi weźmnie 200zł z obszyciem poduszek w ^^. no i szyber dach na czarny gratis
co wy sądzicie o takich cenach ? z kumplem ich 700zł z wysyłką wyjdzie mnie prawie jak Vadery ^^, tylko pewnie je też do reinkarnacji bym musiał dać za 500zł no i koloru nie ma jakiego chce ehh -.-
dziś wymieniona wykładzina na czarną rozebrane wszystkie plastiki z przodu i jutro OBC podłącze dokładnie 18 przycisów bo parę nie działało ;< jutro dam fotki !
czarne części dziś przyszły ale nie odpakowałem ;<
co wy sądzicie o takich cenach ? z kumplem ich 700zł z wysyłką wyjdzie mnie prawie jak Vadery ^^, tylko pewnie je też do reinkarnacji bym musiał dać za 500zł no i koloru nie ma jakiego chce ehh -.-
dziś wymieniona wykładzina na czarną rozebrane wszystkie plastiki z przodu i jutro OBC podłącze dokładnie 18 przycisów bo parę nie działało ;< jutro dam fotki !
czarne części dziś przyszły ale nie odpakowałem ;<
WrazleR ------->
- rybka318
- Zaawansowany forumowicz
Ładnie działasz, mega przemiana od dnia zakupu...Co do OBC to się odezwę po pomoc jak rozgrzebię u siebie
Zobacz moje coupe
/viewtopic.php?t=15375
/viewtopic.php?t=15375