[E46] E46 330CI Coupe
-
- Zaawansowany forumowicz
Ja jeżdziłem na Eibach Sport Line -50/-30 i wszystko było ok amory miałem m-pakietowe ,wszystko ładnie tłumiło bez żadnych niepokojacych objawówpsiorslawek pisze:jakie sprężyny obniżające proponujecie?? Tak żeby to fajnie wyglądało ale z kolei tyle ile da rade na seryjnym amorku.
Eco driving? No,thanks-BMW POWER
-
-
-
Dawno nic nowego nie było zamieszczone ale powolutku dochodzą małe graty
Wpadła rozpórka staffa
Nerka poszła w czerń
Na wiosne wymienione oczywiście wszystkie płyny olej i filtry klocki hamulcowe. Wcześniej juz doszły ringi ale nie mam aktualnie fotki jak to wygląda. Na dniach moze jakaś sesja wpadnie bo będzie dostęp do lepszego sprzetu
A tutaj fotka tak profilaktycznie
Wpadła rozpórka staffa
Nerka poszła w czerń
Na wiosne wymienione oczywiście wszystkie płyny olej i filtry klocki hamulcowe. Wcześniej juz doszły ringi ale nie mam aktualnie fotki jak to wygląda. Na dniach moze jakaś sesja wpadnie bo będzie dostęp do lepszego sprzetu
A tutaj fotka tak profilaktycznie
-
Dawno nic sie nie działo tutaj ale za to w autku zachodzą zmiany. Było troche mechaniki do ogarnięcia, ale w między czasie poszła ciut niżej (ale jeszcze jest o dużo za wysoko bo to tylko inne sprężynki od kolegi z forum ) i jakoś Kaper dal mi do myślenia i doszedłem do wniosku że zrobie BH. Efekt mi się podoba tak to mniej więcej wyszło
tu dla porównania...
a tutaj już gotowe obie.
Narazie po jednym ringu ale zastanawiam sie czy nie dać po dwa na lampie...
I chodzi mi po głowie jeszcze przyciemnić szyby ale o te 30% nie wiem czy bedzie różnica bo jak ciemniejsze to wszystkie jednakowo;) Jakieś propozycje??
tu dla porównania...
a tutaj już gotowe obie.
Narazie po jednym ringu ale zastanawiam sie czy nie dać po dwa na lampie...
I chodzi mi po głowie jeszcze przyciemnić szyby ale o te 30% nie wiem czy bedzie różnica bo jak ciemniejsze to wszystkie jednakowo;) Jakieś propozycje??
Ostatnio zmieniony 2014-07-14, 23:03 przez psiorslawek, łącznie zmieniany 1 raz.