Szymon pisze:no to będe spokojniejszy, a możecie polecic gdzies w okolicach Rybnika, Żor regeneracje felg chciał bym oddac do proszkowego lakierowania i jedna wyprostowac. Moze juz ktoś z was korzystał z takich usług i moze coś polecić?
ja mam gosci w Zorach od prostowania i innego od malowania proszkowego. Gosc naprawde robi ladnie felgi, co widac po moich ACSach.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
ładne to bmw kolor ciekawy !!! Jak spręzyny ?? pytam bo chcemy cos podobnego zamontować w touringu i nie do konca wiemy czy szalec z wiekszym obnizeniem czy zastosowac to co ty
wrzucisz jakieś aktualne foto ??
Witam dawno nie odwiedzałem forum ;-) od czasu sprężyn troche się zmieniło, ostatnio mi się nudziło i wymyśliłem sobie zajęcie a to efekty ....
może nie jest to jakisz szał z dupy ale narazie to wersja testowa hehe https://www.youtube.com/watch?v=mvYGsVp ... e=youtu.be
do tego w zeszłym tygodniu dorwałem felgi ;-) 18 cali chyba styling 166 o ile się nie mylę na lato w sam raz
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.