[E46] 320d 150ps.
Panowie mam problem z podłączeniem zmieniarki... Mam oryginalną dużą navi i czytnik w bagażniku. Kabel + , - , ibus jest podłączony (radio widzi zmieniarke,zmieniarka tasuje płyty, a nawet je odtwarza! ale w tym problem, że nie słychać dzwięku) Podpiąłem się pod jedno miejsce w kostce która jest wpięta w tuner, lecz wygląda na to, że to złe miejsce.
Pokazuje fotke :
Pokazuje fotke :
Jak auto jest załadowane i 3 osoby, przycierają mi opony, więc umówiłem sie na rolowanie nadkoli, Wtedy wpadnie większy dystans, postaram sie to lepiej spasować, narazie siedzi tam 17mm, tak to wygląda :
Następna sprawa to zmieniarka, kto sie orientuje jaki numer ORI ma taki kabel ?
Czerwona przychodzi do tunera, a niebieska do zmieniarki.
Mam już te nowe gniazdo i ta wtyczka to konieczność...
Następna sprawa to zmieniarka, kto sie orientuje jaki numer ORI ma taki kabel ?
Czerwona przychodzi do tunera, a niebieska do zmieniarki.
Mam już te nowe gniazdo i ta wtyczka to konieczność...
Dokładnie tak jak Primo mówi, sprawdź czy nie przyciera o zderzak
Po 2 zanim zrolujesz nadkola nie popełnij błędu jak Przymo.
Oddał jednemu chłopakowi z forum do zagięcia ranty tylko typ nie pomyślał żeby wyciągnąć gumę która znajduje się między błotnikiem a tym rantem właśnie.
Spowodowało to że guma została ściśnięta i błotniki miał zrobione na ostro.
Dlatego właśnie najpierw wyciągnąć gumę potem rolować !
Po 2 zanim zrolujesz nadkola nie popełnij błędu jak Przymo.
Oddał jednemu chłopakowi z forum do zagięcia ranty tylko typ nie pomyślał żeby wyciągnąć gumę która znajduje się między błotnikiem a tym rantem właśnie.
Spowodowało to że guma została ściśnięta i błotniki miał zrobione na ostro.
Dlatego właśnie najpierw wyciągnąć gumę potem rolować !
Prawdopodobnie jest tak jak mówicie, przyciera o mocowanie zderzaka, myśle czy jest sens zaklepywać rant i dawać większy dystans czy lepiej tego nie ruszać, chyba nie będę ruszał, na następny sezon kupie węższą oponke.
Następne pytanko, gdzie kupie czarno białe znaczki na przód i tył ? Nie chodzi tutaj o ten wieś carbon, tylko zwykłe czarno białe znaczki.
Następne pytanko, gdzie kupie czarno białe znaczki na przód i tył ? Nie chodzi tutaj o ten wieś carbon, tylko zwykłe czarno białe znaczki.
Tak więc wizyta w SPA na dobre rozpoczęła wiosnę, auto otrzymało 3 stopniową korektę, cleaner, wosk. Nareszcie czarne jest czarne
Potem spadł deszcz, zostało cyknięte trochę fotek, wybaczcie, ale jaram się kroplami gdy auto jest nawoskowane
Potem spadł deszcz, zostało cyknięte trochę fotek, wybaczcie, ale jaram się kroplami gdy auto jest nawoskowane
Ostatnio zmieniony 2014-04-14, 17:06 przez Sebek#13, łącznie zmieniany 4 razy.