[E46] 320d by Wodi
-
- Małopiszący
[E46] 320d by Wodi
witam chciałbym dziś zaprezentować swoje e46 jest to 320d bardzo długo dążyle zeby wygladała jak wyglada ponieważ dobre pol roku ładowałem kase w błędy poprzedniego własciciela ze zmian jakie jak dotad udało mi sie wprowadzic to: czarne nerki,ringi,czarne felgi m + nowe opony, okleina kierownicy srebrny carbon , czarne szyby , projektory w drzwiach , podświetlana gałka m , dywaniki m , nakladki pedałow m , i mala emka na klapie jesli o czyms zapomnialem to dopisze w planach mam jeszcze oklejenie dachu i lusterek czarnym carbonem z połyskiem niedługo mam termin w profesjonajlej firmie
Fotki:
Fotki:
-
- Zaawansowany forumowicz
-
- Małopiszący
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Znaczek zostaw, nikt nie pomyli Twojej z M3.
Felgi mi sie nie podobaja, bo nie lubie podrobek.
Oklejenie "carbonem" dachu i lusterek to moze nie byc dobry pomysl.
Felgi mi sie nie podobaja, bo nie lubie podrobek.
Oklejenie "carbonem" dachu i lusterek to moze nie byc dobry pomysl.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
edeck pisze:Dla mnie tragedia wywal wszystkie emblematy m czyli normalne nakładki na pedały , daj normalna podstopnice M i wywalony znaczek z klapy M a projektorów nie komentuje.
Jak tego nie będzie to mogę powiedzieć ze jest OK
sie znasz haha
tylko mystic ,a lusterka ? ,a przy mijaniu jak ktoś zauważy ,że niema wlotów na błotniku to będzie śmiechZnaczek zostaw, nikt nie pomyli Twojej z M3.
Nie przerażają mnie te nakładki ,ale dywaniki to jest trochę pomyłka kolego to nie są żadne dywaniki M tylko zwykły szajs chiński z allegro zainwestuj na allegro w dywaniki od PETEXA Tak samo tylni znaczek jeśli niemasz pod maska S54 to po co robić afere na drodze ? Będzie Ci lekki wstyd jak przyjedzie A3 na jakimś stagu ok.200KM i Cię wciągnie nosem ?
Fajnie że Mpak z zewnątrz . Pokaż te projektory jak świecą w nocy obróć pierwszą fote ,bo kark można skręcić . Ogólnie zadbane auto i jestem na tak
Ciekaw jestem jak wyjdzie te oklejanie ,bo może być eleganckie czekam na efekt [/quote]
-
- Małopiszący
To profesionalne podejscie wgrał program gotowy nie dostroił super modernizacje W Zabrzu masz CTR Tuning , w Bielsku masz CompSport tych bardziej polecam chyba ,ze chcesz do Warszawy Piaseczno SPORTMILE tam cała polska robi. Przebieg takiego wirusa wygląda troche inaczej niż Ty opisałeś hmm. Hamownia hm myśle ,ze dużo to kolega u Ciebie nie zdziałał .
http://allegro.pl/bmw-e90-e91-dywaniki- ... 71860.html
Zobacz te dywaniki ja kupiłem takie popielate oryginalna tkanina comet z BMW ,a maja tez z gorszej tkaniny za 120 poszukaj ,bo akurat link nie na E46
http://allegro.pl/bmw-e90-e91-dywaniki- ... 71860.html
Zobacz te dywaniki ja kupiłem takie popielate oryginalna tkanina comet z BMW ,a maja tez z gorszej tkaniny za 120 poszukaj ,bo akurat link nie na E46
-
- Małopiszący
oglądając twoją galerię to tak jak Santiago, napisał:
Ogólnie zadbane to masz i nie kombinuj za bardzo bo masz fajne autko a możesz go zepsuć przesytem i kiczem
orazNie przerażają mnie te nakładki ,ale dywaniki
Felgi faktycznie by tu się przydały jakieś fajniejsze i na pewno nie w ciemnym kolorze. Folię sobie odpuść bo twoja bawarka nabierze festynowego, tandetnego charakteruMystic888 pisze:Felgi mi sie nie podobaja, bo nie lubie podrobek.
Oklejenie "carbonem" dachu i lusterek to moze nie byc dobry pomysl
Ogólnie zadbane to masz i nie kombinuj za bardzo bo masz fajne autko a możesz go zepsuć przesytem i kiczem
Dokładnie, zgadzam się z Kaprem, lepiej bym tego nie ujął.Kaper pisze:
Felgi faktycznie by tu się przydały jakieś fajniejsze i na pewno nie w ciemnym kolorze. Folię sobie odpuść bo twoja bawarka nabierze festynowego, tandetnego charakteru
-
- Małopiszący
-
- Zaawansowany forumowicz
Za dużo M ... Co prawda masz zderzaki, fotele i kierownice z pakietu ale to każdy widzi. Tak jak koledzy wyżej napisali... nie przesadzaj a będzie bardzo fajne autko. No i te plany z dachem Daj sobie spokój.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
było: e46 318ci '04, e46 316i '05, e46 320i '03, e91 320d ’10
jest: patrz pod nick.
"...gdyby Bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach..."
jest: patrz pod nick.
"...gdyby Bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach..."