[E46] 320d by Wodi

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
wodi89tychy
Małopiszący

[E46] 320d by Wodi

Post autor: wodi89tychy »

witam chciałbym dziś zaprezentować swoje e46 jest to 320d bardzo długo dążyle zeby wygladała jak wyglada ponieważ dobre pol roku ładowałem kase w błędy poprzedniego własciciela ze zmian jakie jak dotad udało mi sie wprowadzic to: czarne nerki,ringi,czarne felgi m + nowe opony, okleina kierownicy srebrny carbon , czarne szyby , projektory w drzwiach , podświetlana gałka m , dywaniki m , nakladki pedałow m , i mala emka na klapie ;) jesli o czyms zapomnialem to dopisze w planach mam jeszcze oklejenie dachu i lusterek czarnym carbonem z połyskiem niedługo mam termin w profesjonajlej firmie ;)

Fotki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
aaddriannooo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: aaddriannooo »

Dla mnie tragedia :zdziwko: wywal wszystkie emblematy m czyli normalne nakładki na pedały , daj normalna podstopnice M i wywalony znaczek z klapy M a projektorów nie komentuje.

Jak tego nie będzie to mogę powiedzieć ze jest OK :bmw:
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

j/w.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
wodi89tychy
Małopiszący

fakt ze na pedałach jest tego za duzo i sam bym sie nie obrazil gdyby emka byla tylko na podstopnicy a emka na klapie jest mała i wydaje mi sie ze do m-pakietu nawet pasuje widywalem nie raz wielkie m3 na klapach zwyklych e46 318 i to napewno jest wiocha ale zastanowie sie nad usunięciem
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Znaczek zostaw, nikt nie pomyli Twojej z M3.
Felgi mi sie nie podobaja, bo nie lubie podrobek.
Oklejenie "carbonem" dachu i lusterek to moze nie byc dobry pomysl.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Awatar użytkownika
Santiago
Małopiszący

Post autor: Santiago »

edeck pisze:Dla mnie tragedia :zdziwko: wywal wszystkie emblematy m czyli normalne nakładki na pedały , daj normalna podstopnice M i wywalony znaczek z klapy M a projektorów nie komentuje.

Jak tego nie będzie to mogę powiedzieć ze jest OK :bmw:

sie znasz haha :D
Znaczek zostaw, nikt nie pomyli Twojej z M3.
tylko mystic ,a lusterka ? ,a przy mijaniu jak ktoś zauważy ,że niema wlotów na błotniku to będzie śmiech ;)

Nie przerażają mnie te nakładki ,ale dywaniki to jest trochę pomyłka kolego to nie są żadne dywaniki M tylko zwykły szajs chiński z allegro zainwestuj na allegro w dywaniki od PETEXA ;) Tak samo tylni znaczek jeśli niemasz pod maska S54 to po co robić afere na drodze ? Będzie Ci lekki wstyd jak przyjedzie A3 na jakimś stagu ok.200KM i Cię wciągnie nosem ?

Fajnie że Mpak z zewnątrz . Pokaż te projektory jak świecą w nocy ;) obróć pierwszą fote ,bo kark można skręcić . Ogólnie zadbane auto i jestem na tak ;)

Ciekaw jestem jak wyjdzie te oklejanie ,bo może być eleganckie czekam na efekt ;)[/quote]
wodi89tychy
Małopiszący

własnie kolega wgrał mi nowy program tylko nie bylem na chamowni bo w tychach to jest problem ale różnica w przyspieszaniu jest ogromna :) a innych dywaników specjalnie nie widzialem moje byly w zlym stanie po zimie ale poszukam dzięki za rade
Awatar użytkownika
Santiago
Małopiszący

Post autor: Santiago »

To profesionalne podejscie wgrał program gotowy nie dostroił super modernizacje ;) W Zabrzu masz CTR Tuning , w Bielsku masz CompSport tych bardziej polecam chyba ,ze chcesz do Warszawy Piaseczno SPORTMILE tam cała polska robi. Przebieg takiego wirusa wygląda troche inaczej niż Ty opisałeś hmm. Hamownia hm myśle ,ze dużo to kolega u Ciebie nie zdziałał .

http://allegro.pl/bmw-e90-e91-dywaniki- ... 71860.html

Zobacz te dywaniki ja kupiłem takie popielate oryginalna tkanina comet z BMW ,a maja tez z gorszej tkaniny za 120 poszukaj ,bo akurat link nie na E46
wodi89tychy
Małopiszący

wioł z kompem auto na całą noc prowadzi niezalezny serwis bmw wiec mysle ze cos tam sie zna a jesli audi a4 2,5 tdi quattro nie daje rady ja jestem zadowolony :) a co do dywaników mysle ze sie na nie skusze te pewnie i tak po 3 miesiacach będa jak szmata
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

oglądając twoją galerię to tak jak Santiago, napisał:
Nie przerażają mnie te nakładki ,ale dywaniki
oraz
Mystic888 pisze:Felgi mi sie nie podobaja, bo nie lubie podrobek.
Oklejenie "carbonem" dachu i lusterek to moze nie byc dobry pomysl
Felgi faktycznie by tu się przydały jakieś fajniejsze i na pewno nie w ciemnym kolorze. Folię sobie odpuść bo twoja bawarka nabierze festynowego, tandetnego charakteru :roll:
Ogólnie zadbane to masz i nie kombinuj za bardzo bo masz fajne autko a możesz go zepsuć przesytem i kiczem
Obrazek
Awatar użytkownika
ppatryk
Zaawansowany forumowicz

Post autor: ppatryk »

ładne autko tylko za dużo znaczków M :)
Obrazek
Awatar użytkownika
KOWAL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: KOWAL »

Kaper pisze:
Felgi faktycznie by tu się przydały jakieś fajniejsze i na pewno nie w ciemnym kolorze. Folię sobie odpuść bo twoja bawarka nabierze festynowego, tandetnego charakteru :roll:
Ogólnie zadbane to masz i nie kombinuj za bardzo bo masz fajne autko a możesz go zepsuć przesytem i kiczem
Dokładnie, zgadzam się z Kaprem, lepiej bym tego nie ujął.
Obrazek
wodi89tychy
Małopiszący

folie zrobie tak czy siak jesli nie bedzie słabo to zawsze można ja usunąć co do felg faktycznie zdjeciach wygladaja slabo na zywo jest duzo lepiej mimo to nie raz szukalem innych felg ale na allegro szału nie widze.. jesli folia slabo wyjdzie ide max w serie
Ząbiak
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Ząbiak »

Za dużo M ... Co prawda masz zderzaki, fotele i kierownice z pakietu :m: ale to każdy widzi. Tak jak koledzy wyżej napisali... nie przesadzaj a będzie bardzo fajne autko. No i te plany z dachem :???: Daj sobie spokój.
Pozdrawiam.
było: e46 318ci '04, e46 316i '05, e46 320i '03, e91 320d ’10
jest: patrz pod nick.

"...gdyby Bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach..."
bastek28
Zaawansowany forumowicz

Post autor: bastek28 »

Tak jak koledzy wczesniej autko fajne ale za duzo tych :m:
ODPOWIEDZ