Podaj caly vin bez *** to zobaczymy co jest grane, bo jak dla mnie to dopisujesz sobie do vinu pewne opcje.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Kij z VIN'em... Nawet jak tam jest pusto i 2.0d pod maską to mnie to nawet nie wzrusza Bardziej boję się kitu z M5, bo pewnie dorzuci jej z 150km No i nie zapomnij o guziku M na kierze bo dorzuca jeszcze 105km haha
A nie lepiej kupić lampy LCI? Przynajmniej mod miałby znaczenie a nie cudowanie na siłę?
incoming, nie znam się na tym (z elektryki to tylko baterie w pilocie umiem wymienić) ale dobrze działasz... Ten zabieg mi nie przeszkadza. Wszystko z głową a zmażesz swoje "grzeszki z dzieciństwa"
Tomek pisze:Kij z VIN'em... Nawet jak tam jest pusto i 2.0d pod maską to mnie to nawet nie wzrusza Bardziej boję się kitu z M5, bo pewnie dorzuci jej z 150km No i nie zapomnij o guziku M na kierze bo dorzuca jeszcze 105km haha
A nie lepiej kupić lampy LCI? Przynajmniej mod miałby znaczenie a nie cudowanie na siłę?
Znajomy ostatnio chipował 530d 218 w krakowie i zrobili mu 286km Ja też tam podjade. uważam ze to lepsza opcja wydania kasy niz na tą chwilę lampy LCI
Lampy LCI nie wykluczam ich zakupu, ale na tą chwilę mam ważniejsze priorytety do montażu, wieć opcja SMD na tą chwilę jest akurat, szczerze te LCI nie powalają wykonaniem ringów. od was dostał bym zaraz opinię po co na siłę odmładzać auto nie lepiej kupić młodsze.
Na tą chwilę wolę firmowe klocki i tarcze przód i tył wartości lamp LCI
Najpierw edytwales pierwszy post i usunales foty waląc focha "prosze usunac galerie", a teraz robisz aktualizacje. Good job.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
co to za tarcze i klocki ?
286km a ile kumpel Nm uzyskał ? Jakbys chipował naciskaj goscia zeby moment po osiagnieciu max. jak najmniej opadał wraz ze wzrostem obrotów...
Jak umisz dostać od znajomego ten wykres z tych 286km, to z miłą checią go obejrzę. Miał coś podłubane z motorownią czy z serii tyle poszlo? ile momentu mu wyciągli?
Wiesz od czego powinna zacząć się galeria??
Popatrz do regulaminu - jest tam kilka wskazówek.
Jak będziesz gotowy to daj znać
Póki co leci nagroda za początek w tej galerii
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)