Tak więc dziś założyłem ringi, zdań jest wiele, jedni wolą białe, drudzy żółte, a reszta woli bez. Ja spróbowałem białych, ale zajeżdżało mi to trochę calibrą, spróbowałem żółte i efekt jest taki jak na fotkach poniżej
Przed założeniem, ringi zostały przyciemnione folią, żeby nie było ich widać, gdy będą wyłączone.
Bez dwóch zdań żółte lepiej pasują. Teraz już nie mam dylematu jakie u siebie montować Może macie jakiegoś pewnego sprzedawcę ringów, u którego w razie czego można dokupić osobno części w razie awarii? Pozdrawiam
KOWAL Jutro Ci strzele fotkę jak to wygląda na zgaszonych ringach. Zapewniam Cię, że jest bardzo dobrze ponieważ są ściemnione (świecą trochę słabiej, wiadomo, ale moim zdaniem jest bardzo dobrze), kumpel ma E36 z żółtymi ringami, również załatwię fotki i jutro edytuje posta Pozdrawiam
KOWAL Obiecana fotka jako pierwsza, chcesz to załatwię E36
Dziś się trochę pobawiłem folią, wiem, że to tanie i w ogóle fee, ale wyszedł dosyć ciekawy efekt ponieważ przyciemniałem pomarańcze, zobaczcie sami i napiszcie co o tym sądzicie, moim zdaniem ciemny kierun lepiej leży z tymi ringami.