gamek2 uwielbiam patrzeć na twoje cabrio, urywa dupsko bez dwóch zdań. Jedno mnie zastanawia o co kaman z tymi fotkami mietka a teraz golfiny? Nie możesz się pochwalić np wiadomością pw? To jest forum miłośników i fanów marki BMW a nie całej motoryzacji Żeby sobie temat zaśmiecać takim czymś
przemo820, ogarnij troche się bo naprawde szukasz czegoś aby sie przyczepić. Jest to galeria Gamka i ma prawo wklejac w nią co chce i kiedy chce. Skoro ktoś go poprosił aby wkleił tutaj jakies foto i on to zrobił to znaczy ze mu to nie przeszkadza. Ty w swojej galeri nic nie wklejasz albo nawet jej nie masz i co ? Tez mi to bedzie przeszkadzało. Daj sobie na wstrzymanie.!
gamek2, fajnie sie było spotkać i pogadać Dzieki i do następnego
Golfy ktore mi sie podobaja moge policzyc na palcach prawej reki stolarza, ale ten Twoj to naprawde zyleta.
E36 trzyma poziom Widac na foto jaka ogromna jest roznica miedzy ACSem a Futura na korzysc ACSa.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.