[E46] 320i RaVał

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
RaVał
Małopiszący

[E46] 320i RaVał

Post autor: RaVał »

Witam :) Jest to mój pierwszy post na tym forum , chociaż śledzę je od dawna... nie mogę odzyskać hasła do mojego poprzedniego konta więc musiałem założyć nowe . Mam nadzieję że i tego nie zapomnę :roll:

Moja bawarka to e46 320i , 2.2 benzyna 2002r . Poczciwy 170 konny ,czarny sedanik :wink: Marzyłem o coupe no ale.. kocham jak swoją :twisted:

Chciałem się Wam "pochwalić" moją bawarką na nowych felgach ( na które już odłożyłem pieniążki) w piątek miałem jechać po felgi a w czwartek chwilke przed 24 zdarzyło mi się małe kuku :kolebka:

a wygląda to mniej więcej tak :

Obrazek

Obrazek

Maska otworzyła mi się w środku lasu chwilkę przed północą przy 120 km/h :567: Sam nie wiem czy ktoś próbował mi się do niej dobrać gdy stała pod blokiem u kumpla czy strzelił mi zatrzask/zamek no ale tego się chyba nie dowiem :grin:

Obrazek

Maska uderzyła w szybę , trzymała się tylko na zawiasach ... złamała się na niej i przodem uderzyła w dach . :567: Udało mi się zachować zimną krew i wyhamować bez paniki po prostej :572:
tak czy siak efekt był opłakany - maska do wyrzucenia , nerki wyrwane i połamane, dach wgnieciony aż do połowy długości , siłowniki rozerwane , zamek zerwany , zawiasy maski do wyrzucenia ale ... Szyba cała :br:

Jednym słowem moje felgi poszły w siną dal :roll:

Ale to nie koniec przygód :smile: Wszystko zamówione czekam 2 dni , maska przychodzi pod moją nieobecność ze zgniecionym rogiem ( z winy kuriera) . Miałem się ubiegać o odszkodowanie itd ale przez pracę nie miałem czasu by do tego usiąść . Tak czy siak auto poskładane zostało tylko zawieźć je do lakiernika w przyszłym tygodniu :) Nie mogę się doczekać kiedy będzie pomalowana bo chcę zobaczyć jak wkomponują się nowe nerki i kierunki przednie :)
Awatar użytkownika
Flar
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Flar »

Oj współczuje przygody.
Wydaje mi sie, że ktoś grzebał przy masce, bo o ile wiem to po to są podwójne blokady by nie stało się to co TObie.
Pozdrawiam
Piotrek
Mój "Bumbuś" ;)
RaVał
Małopiszący

Post autor: RaVał »

Też mi się tak wydaje , ale mogę sobie tylko gdybać i się domyślać a przyczyny mogą być różne :)
To wszystko runie nam na głowę tak jak domek z kart
Wciąż chcemy zmienić coś, choć ponoć nie ma na to szans
Życie tak się układa jak pozwala mu fart
Tyle ile masz, tyle jesteś wart
Awatar użytkownika
Ksawer
Maniak forumowy

Post autor: Ksawer »

Wrzuć nr. VIN i przede wszystkim więcej zdjęć-środek itd. Zobacz u innych jak wyglądają pierwsze strony galerii.
Obrazek
ODPOWIEDZ