[E39] Pablo --> powrót do touringa ;)
Pani przyniosła paczuszke a w niej :
Do tego z racji konczacych sie przednich hamulców na przód przyszły tarcze BREMBO i klocuszki TEXTAR
Jak narazie auto stoi dalej w garazu bo znowu zaczela sie robota w austrii a w czasie jak jestem w PL bieganie po urzedach celnych itd zeby auto zarejestrowac ;/
Mam nadzieje ejdnak ze do 2 tygodni auto juz wyjedzie na polskich blachach z wszystkim jak powinno byc
Do tego z racji konczacych sie przednich hamulców na przód przyszły tarcze BREMBO i klocuszki TEXTAR
Jak narazie auto stoi dalej w garazu bo znowu zaczela sie robota w austrii a w czasie jak jestem w PL bieganie po urzedach celnych itd zeby auto zarejestrowac ;/
Mam nadzieje ejdnak ze do 2 tygodni auto juz wyjedzie na polskich blachach z wszystkim jak powinno byc
Mały zarys auta na dzien dzisiejszy:
W wygladzie zewnetrznym zminilo sie nie wiele:
Pełny lift
Sprezyny Wietec -40/-40
Felgi 18' BBS RX 4x8,5
Shadow line
Listwy drzwiowe ///M
Standardowo niedawno pelny przelgad zawieszenia silnika itp
Auto od wrzesnia ma elpidzi i smigniete na nim juz 20tys
Do tego nowy wol roboczy zeby nie niszczyc auta na ciaglych trasach:
Pozdro
W wygladzie zewnetrznym zminilo sie nie wiele:
Pełny lift
Sprezyny Wietec -40/-40
Felgi 18' BBS RX 4x8,5
Shadow line
Listwy drzwiowe ///M
Standardowo niedawno pelny przelgad zawieszenia silnika itp
Auto od wrzesnia ma elpidzi i smigniete na nim juz 20tys
Do tego nowy wol roboczy zeby nie niszczyc auta na ciaglych trasach:
Pozdro
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Zobacze w sobote cos tam namodzil. Na drodze sie prezentuje swietnie turas, szkoda ze kierowca slepy ;p
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.