Santiago, odłóż te tanie wiono bo ci idzie na łep
Z najbliższych zmian jakie muszą nadejść w piąteczce to wymiana obudowy pilota z kluczyka i poduszki na kielichu tył i jako, że ostatnio była fajna pogoda to strzeliłem se fote na dzielni
KOWAL, to ja mam teraz bardzo podobne. Myślałem nad takimi ale odpuściłem... Te koło co teraz kupie to ma być takie docelowe... W przyszłości (może jeszcze w tym sezonie) chce łyknąć M-contour o dobrej szerokości
W ten weekend wymieniłem butle LPG (podziękowania dla Darka) teraz czeka mnie jeszcze wymiana wahaczy przód ( możecie polecić jakieś dobre wahacze w rozsądnej cenie ) wymiana olejów i filtry, kielichy tył i przegląd
Kaper pisze:Ps: nabijał ktoś ostatnio klime do E34 ?
Ja nabijałem przedwczoraj jest akcja klimatyzacja w Rencar Rybnik salon Forda 99 zł ozonowanie sprawdzanie szczelności + 10zł za każde które ci brakuje 100g czynnika
Twoja E34 jest z 95 roku więc masz nowszy czynnik w klimie już nie na freonie więc powinni ci to zrobić.
ja mam juz 2 lata Meyle HD gorne i dolne Lemfordera. Dostalem fabrycznie uszkodzony gorny (Silesia Parts), gwarancja uznana, nic sie nie dzieje do dzis. A gleba jest spora i auto nie jezdzi po bulki.
Moim zdaniem lepiej doplacic i kupic porzadne niz wymieniac co pol roku.
Napewno trzymaj sie z dala od Max geara bo to gowno totalne.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.