E60 530D By Moloch

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Adamos
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Adamos »

Moloch graty nowej furki. Powiem krótki jest piękna :bmw: . niech ci służy :wink:
DAS IS DAS ...B M W
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

Mały UP

Na przód wpadły nowe tarcze Zimmerman i klocki ATE

Obrazek

Ostatnio strasznie denerwowały mnie hologramy dosłownie na całym aucie więc wymagało to dopieszczenia, na szczęście sprawę załatwiła pasta 3M Czarny korek, teraz jest przyzwoicie :wink:

Obrazek

Obrazek
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

długo sie mozesz nie pocieszyc tymi tarczami gną sie nadwyraz często, kto Ci je polecił ?
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

No właśnie niestety po kupnie dowiedziałem się że zgną się strasznie, na razie jest ok zobaczymy co z tego będzie :cry:
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

zimki sie gna ?? pierwsze slysze :) dobrze dotrzec ( nie tak jak mity mowia z czasow fso ) i bedzie wszystko ok
...tak znowu sie czepiam...
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Stereotypy i glupoty. Mam Zimmermany Sport Coat Z i nie ma z nimi zadnego problemu, no ale to jeden z wyzszych modeli.
jak ktos nie potrafi dobrze dotrzec tarcz/klockow to kazde sie pogna w moment.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

Mystic888 pisze:Stereotypy i glupoty. Mam Zimmermany Sport Coat Z i nie ma z nimi zadnego problemu, no ale to jeden z wyzszych modeli.
jak ktos nie potrafi dobrze dotrzec tarcz/klockow to kazde sie pogna w moment.
Ja mówiłem o zwykłych tarczach :)

to teraz prosze o instruktarz docierania tarcz i klocków po montażu :)
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

BeleX kiedys wrzucal na forum bardzo dobra instrukcje. Nawet filmiki pokazowe chyba bylo.

Wiem ze byly problemy z Zimmermanami, ale zeby od razu je skreslac to troche przesada. Mi np. ATE polecone przez SP zardzewialy jakos po dwoch miesiacach :)

EDIT:
/printview.php?t=17158&start=25&sid=d86 ... 9fdc4f11e1

Cos jest nie tak z forum, nie umiem normalnego linku wrzucic.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Starałem się je dotrzeć najlepiej jak mogłem, jak na razie jest ok i myślę że nie powinno być z nimi problemów, czas pokaże :wink:

Taki mały UP:

Nie będę wrzucał fotek z wymiany oleju bo to bez sensu,

Bunia została zalana Valvoline 5W40 i odświeżona filtrami oraz nową Odmą silniczek odżył :wink:

Co do wizualnego tematu na razie wpadły tylko żółte ringi, co zdecydowanie podkreśliło agresję na mordce :twisted: tutaj Serdecznie podziękowania dla "Łukasz222" Za oddanie za przysłowiowe "piwko" ori kieliszków do ringów, dziękuję ci SERDECZNIE! :bmw:
:bmw:

Obrazek

Trzeba w końcu zmienić rejestrację ale ostatnio w wydziale komunikacji takie kolejki że masakra aż się odechciewa...
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

Bardzo ładnie Moloch, środek autka bardzo w moim guście kolor skóry mega natomiast ta seria w tym roczniku hmm chyba jestem za młody i nie dojrzałem do tych kształtów bo wrażenia na mnie nie robią te nowe budy :mrgreen: :bmw:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Awatar użytkownika
Łukasz222
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Łukasz222 »

Wpadnie m pak i bedzie git :wink: a autko na zywo wyglada jeszcze lepiej niz na fotkach :wink:
ODPOWIEDZ