[E36] 3xx Driftowóz -->Paprys&TDS-ik
Po co im tor
Panowie sporo jeszcze tego dłubania przed Wami. Fajnie że macie taką możliwość.
Panowie sporo jeszcze tego dłubania przed Wami. Fajnie że macie taką możliwość.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
To Vaderów nie będzie ?
A tak poważnie to kawał fajnej zabawy przed wami Życzę udanych ''eksperymentów" i będę śledził
A tak poważnie to kawał fajnej zabawy przed wami Życzę udanych ''eksperymentów" i będę śledził
Ostatnio zmieniony 2014-04-06, 20:41 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
- TDS-ik
- Zaawansowany forumowicz
Fotki z dzisiaj, cały tydzień się obijaliśmy więc dzisiaj wyleciało M50 i zaczęliśmy przymiarki z M60. Na początku było ciężko ale paprys zaczął odprawiać swoją magię i motor się zmieścił maska zamyka się wszytko bez przerabiania miski i pompy oleju. Zostało cofnąć motor o jakieś 5-7 cm, bo zostało za mało miejsca na chłodnicę wody.
Fotki:
Fotki:
- TDS-ik
- Zaawansowany forumowicz
Niestety wczorajsze popołudnie psu (nie powiem gdzie:/). Paprys zabrał się za delikatne przerobienie beki silnika, niestety nie wyszło to tak jak chciał i 2 h pracy poszły. Mnie udało sie zrobić układ hamulcowy, wywalony abs, oddzielony przód od tyłu.
Orientuje się ktoś czy w e36 z abs pompa hamulcowa daje różnie ciśnienie na sekcje V i H?
Ogólnie wczoraj ewidentnie nie był dzień do pracy przy aucie, raczej do picia , chociaż i ono mi nie smakowało
Orientuje się ktoś czy w e36 z abs pompa hamulcowa daje różnie ciśnienie na sekcje V i H?
Ogólnie wczoraj ewidentnie nie był dzień do pracy przy aucie, raczej do picia , chociaż i ono mi nie smakowało