e46 touring by maniek
-
- Zaawansowany forumowicz
Przy autku ciągle coś siędzieje ostatnio zostało obniżone o mare mm , dziś zostały wymienione łączniki stabilizatora, autko wysprzątane i umyte
Felgi po renowacji + nowy kolor
jedno foto poglądowe sorry za jakość ale nie miałem nic pod ręką, jak zorganizuje jakąś sesyjke to wrzuce fotki.
Szczerze myślałem że lepiej kolor spasi no ale nie ma tragedi, pozdrawiam
jak ktoś ma to przygarne czarne kapsle do felg z bmw
Pozdrawiam
Felgi po renowacji + nowy kolor
jedno foto poglądowe sorry za jakość ale nie miałem nic pod ręką, jak zorganizuje jakąś sesyjke to wrzuce fotki.
Szczerze myślałem że lepiej kolor spasi no ale nie ma tragedi, pozdrawiam
jak ktoś ma to przygarne czarne kapsle do felg z bmw
Pozdrawiam
BÓG DAŁ NAM NOGI PO TO ABY DOJŚĆ TAM GDZIE NIE MOŻNA DOJECHAĆ NA GLEBIE
-
- Małopiszący
-
- Zaawansowany forumowicz
Patryk 46powiem szczerze że nie sprawdzałem dokładnie spalania po mieście nie przekroczyłem jeszcze 8.5l a w trasie da się zejść poniżej 6.5
A co do pomarańczek to było tak...
A teraz jest tak --->
Zdjęcia robione na szybko i przepraszam za brudny samochód jak ogarne jakieś lepsze foty to wrzuce
A co do pomarańczek to było tak...
A teraz jest tak --->
Zdjęcia robione na szybko i przepraszam za brudny samochód jak ogarne jakieś lepsze foty to wrzuce
BÓG DAŁ NAM NOGI PO TO ABY DOJŚĆ TAM GDZIE NIE MOŻNA DOJECHAĆ NA GLEBIE
A ja nie wiem co się wam może w tym aucie wogóle nie podobaćPRIMO pisze:nie podobaja mi sie te lampy z tyłu:/
Ale z tym się zgodze. Uważam ,że Mero zrobił coś na tyle dobrego i ciekawego ,że bym go jednak nie poprawiał bo to trudne zadanie.. wogóle to cześć MariuszDzidek pisze:Wolalem pomarancze =) widzialem na EC
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..