[E46] Black Sapphire 330Ci by DaNN
[E46] Black Sapphire 330Ci by DaNN
Witam wszystkich w temacie o [shadow=black]BMW 330Ci[/shadow]
Po 3-letniej przygodzie z E36 miało wpaść coś mocniejszego i nowszego a więc padło na takie o właśnie E46, które posiadam od zaledwie tygodnia
W Skrócie można powiedzieć, że samochód został uzbrojony chyba w najlepsze wyposażenie jakie wychodziło z taśmy: czyli:
-M Pakiet: zewnętrzny, zawieszenie i środek,
-Navigacja
-Ksenon
-Harman Kardon - nagłośnienie audio razem z wbudowanym Subwooferem
-Czujniki deszczu, parkowania, zmieniarka 6-CD
-Elektryczna roleta tylnej szyby...
Samochód od roku w kraju sprowadzone przez poprzedniego właściciela ze Szwajcarii.
Po pierwszych dniach jazdy samochodem jestem pod wrażeniem jak to pięknie jedzie. Pochodziłem z dystansem do Steptronica przy kupnie lecz po pierwszej jeździe mi się spodobało i jestem zadowolony z tej skrzyni. Naprawdę daje radę i jest mega wygodny
A więc na zdjęciach prezentuje się to mniej więcej tak
Zapraszam do wyrażania opinii, krytyki, dyskusji
Pozdrawiam
Po 3-letniej przygodzie z E36 miało wpaść coś mocniejszego i nowszego a więc padło na takie o właśnie E46, które posiadam od zaledwie tygodnia
W Skrócie można powiedzieć, że samochód został uzbrojony chyba w najlepsze wyposażenie jakie wychodziło z taśmy: czyli:
-M Pakiet: zewnętrzny, zawieszenie i środek,
-Navigacja
-Ksenon
-Harman Kardon - nagłośnienie audio razem z wbudowanym Subwooferem
-Czujniki deszczu, parkowania, zmieniarka 6-CD
-Elektryczna roleta tylnej szyby...
Samochód od roku w kraju sprowadzone przez poprzedniego właściciela ze Szwajcarii.
Po pierwszych dniach jazdy samochodem jestem pod wrażeniem jak to pięknie jedzie. Pochodziłem z dystansem do Steptronica przy kupnie lecz po pierwszej jeździe mi się spodobało i jestem zadowolony z tej skrzyni. Naprawdę daje radę i jest mega wygodny
A więc na zdjęciach prezentuje się to mniej więcej tak
Zapraszam do wyrażania opinii, krytyki, dyskusji
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2015-04-17, 19:52 przez DaNN, łącznie zmieniany 3 razy.
Super kolor, brakuje mi xenonu i navi do Twojego wyposazenia. Chyba musze sie wybrac do Was na spota bo widze, ze mocno sie zbroja okolice Rybnika
Kola letnie czy juz zimowe?
Kola letnie czy juz zimowe?
AUTO DUŚ
44-193 Knurów ul. Rybnicka 57
kom: 790223971
NIP: 6312501318
www.autodus.pl, warsztat@autodus.pl
44-193 Knurów ul. Rybnicka 57
kom: 790223971
NIP: 6312501318
www.autodus.pl, warsztat@autodus.pl
Dziękuję za miłe słowa Panowie.
Fajnie, że wam się podoba samochód ale to mnie ma najbardziej i w takim wypadku automat mi jak najbardziej odpowiada tutaj ja tam nie jestem typem, który musi wchodzić każdy zakręt bokiem czy pod światłami spalić kapcia cenię sobie wygodę no i jak trzeba wcisnąć gaz w podłogę to żeby to jechało jakoś nie
Felga szału nie robi z tym się zgadzam. Może zostać jedynie zimowym setup'em chociaż szczerze powiedziawszy to nie będę chyba tym autem wyjeżdżał z garażu jak przyjdą już śniegi.
Tak jak Owenowski pisze trzeba ogarnąć co nieco blacharkę na tylnim błotniku jak i odpryski na przednim zderzaku i masce. + generalna polerka.
To wszystko czeka ją na wiosnę, jak przyjdą nieco cieplejsze dni
Gabreielo co do spotu jestem jak najbardziej za twoim pomysłem
Fajnie, że wam się podoba samochód ale to mnie ma najbardziej i w takim wypadku automat mi jak najbardziej odpowiada tutaj ja tam nie jestem typem, który musi wchodzić każdy zakręt bokiem czy pod światłami spalić kapcia cenię sobie wygodę no i jak trzeba wcisnąć gaz w podłogę to żeby to jechało jakoś nie
Felga szału nie robi z tym się zgadzam. Może zostać jedynie zimowym setup'em chociaż szczerze powiedziawszy to nie będę chyba tym autem wyjeżdżał z garażu jak przyjdą już śniegi.
Tak jak Owenowski pisze trzeba ogarnąć co nieco blacharkę na tylnim błotniku jak i odpryski na przednim zderzaku i masce. + generalna polerka.
To wszystko czeka ją na wiosnę, jak przyjdą nieco cieplejsze dni
Gabreielo co do spotu jestem jak najbardziej za twoim pomysłem
Ostatnio zmieniony 2014-11-27, 22:23 przez DaNN, łącznie zmieniany 1 raz.
Miała być mała sesja na Futurach okazało się, że śrubki rotorów trą o zaciski hamulców no i w rezultacie nie udało się nawet wyjechać z garażu to i tak tylko 17'', które szału by nie zrobiły w e46. można by dać dystanse ale to raczej nie w tym kierunku ma iść ten czarnuch.
także na sprzedaż ;p (felgi)
także na sprzedaż ;p (felgi)
Witam wszystkich po zimie
Tak więc jak tylko wyszło trochę słoneczka wziąłem się za małe porządki przy BMW
- na początek wyczyściłem środek.
- na następny dzień zostawiłem sobie lakier aktywna piana, mycie szamponem, glinka ,mycie szamponem, cleaner i na koniec woskowanie ogólnie miło było spędzić 8 godzin przy aucie : > nie ma lekko z czarnym lakierem...ale było warto
Tak więc jak tylko wyszło trochę słoneczka wziąłem się za małe porządki przy BMW
- na początek wyczyściłem środek.
- na następny dzień zostawiłem sobie lakier aktywna piana, mycie szamponem, glinka ,mycie szamponem, cleaner i na koniec woskowanie ogólnie miło było spędzić 8 godzin przy aucie : > nie ma lekko z czarnym lakierem...ale było warto