Trochę mnie tu nie było i trochę też się działo międzyczasie. A mianowicie doszły nowe gratki...
szukałem zderzaka do mojej i udało mi się całkiem przypadkiem upolować 'białego kurka'
Zderzak Aero (Aerodynamikpaket) rzadziej dostępny niż M technic/ M pakiet a E34 w polsce na tym zderzaku chyba ciężko będzie policzyć na palcach w jednej ręce (ja nie widziałem jeszcze żadnego)
Przód ma wyglądać mniej więcej tak:
W związku z tym aby mój front wyglądał podobnie kupiłem pare ciekawych gratów:
listwy pod obrysówki, obrysówki, oprawki, przednia listwa i blenda bmw, oraz tablica w wymiarach amerykańskich. Halogeny dostały nowe szkła tylko na zdj jeszcze nie było.
Zderzak aero dostał już nowy lakier teraz tylko przełożyć spryskiwacze lamp i włożyć halogeny i na auto.
Nie wiem czy wszyscy wiedzą ale Mcontoury sprzedane i kupiłem tymczasowo felgi dedykowane do E31 styling 8, 16" 4x7,5J.
Felgi dostaną nowe życie bo są trochę styrane. Brakowało jednego dekielka ale udało mi się szczęśliwie dokupić aż 2

.
Jeszcze między czasie wpadło nowe radyjko żeby ładnie pasowało i się komponowało a jednocześnie by było usb i mp3 Clarion CZ209ER
(zdj podglądowe z innej bawarki)
ktoś tutaj pisał jakiś czas temu:
PRIMO pisze:żal mi tego auta ;/ było dobrze, a jest bardzo źle... ;/
Tak jak mówiłem - nie ma tego złego co by na lepsze nie wyszło
Kolejne zmiany już w toku, pozdro