Bo taki spojler pasuje do Mpakietu a ja u siebie nie miałem - mimo, że przedni zderzak już miałem zakupiony to rozmyśliłem się i zostawiłem serię (więc w mojej wizji która się spełniła połowicznie - taki spojler by u mnie nie pasował). I jeśli nie miałem Mpaku to nie znaczy, że mi się nie podobają Mpakiety poprostu nie da się jednego auta zrobić na w różnych stylach (musiał bym mieć kilka identycznych wozów i mnóstwo zer po jedynce na koncie)Ksawer pisze:Czemu do swojej nie dałeś takiego spojlera???
[E36] e36 coupe USA by Maciej
- Ksawer
- Maniak forumowy
No właśnie...Nie wszędzie to pasuje a w tym projekcie puki co to on szpeci,a nie jest "wisienką na torcie".Kaper pisze:Bo taki spojler pasuje do Mpakietu a ja u siebie nie miałem - mimo, że przedni zderzak już miałem zakupiony to rozmyśliłem się i zostawiłem serię (więc w mojej wizji która się spełniła połowicznie - taki spojler by u mnie nie pasował). I jeśli nie miałem Mpaku to nie znaczy, że mi się nie podobają Mpakiety poprostu nie da się jednego auta zrobić na w różnych stylach (musiał bym mieć kilka identycznych wozów i mnóstwo zer po jedynce na koncie)Ksawer pisze:Czemu do swojej nie dałeś takiego spojlera???