[E36] e36 coupe USA by Maciej

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Ksawer pisze:Czemu do swojej nie dałeś takiego spojlera???
Bo taki spojler pasuje do Mpakietu a ja u siebie nie miałem - mimo, że przedni zderzak już miałem zakupiony to rozmyśliłem się i zostawiłem serię (więc w mojej wizji która się spełniła połowicznie - taki spojler by u mnie nie pasował). I jeśli nie miałem Mpaku to nie znaczy, że mi się nie podobają Mpakiety ;) poprostu nie da się jednego auta zrobić na w różnych stylach (musiał bym mieć kilka identycznych wozów i mnóstwo zer po jedynce na koncie)
Obrazek
Dorota85
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dorota85 »

Ksawer, dokładnie zgadzam sie ,Kaper, ja nikomu nie narzucam nic tylko napisałam swoje zdanie maciek7c, może robić jak uważa od niego zależy czym się pokieruje i czyje zdanie weźmie do serca lub nie :) :kolebka:
Awatar użytkownika
Ksawer
Maniak forumowy

Post autor: Ksawer »

Kaper pisze:
Ksawer pisze:Czemu do swojej nie dałeś takiego spojlera???
Bo taki spojler pasuje do Mpakietu a ja u siebie nie miałem - mimo, że przedni zderzak już miałem zakupiony to rozmyśliłem się i zostawiłem serię (więc w mojej wizji która się spełniła połowicznie - taki spojler by u mnie nie pasował). I jeśli nie miałem Mpaku to nie znaczy, że mi się nie podobają Mpakiety ;) poprostu nie da się jednego auta zrobić na w różnych stylach (musiał bym mieć kilka identycznych wozów i mnóstwo zer po jedynce na koncie)
No właśnie...Nie wszędzie to pasuje :wink: a w tym projekcie puki co to on szpeci,a nie jest "wisienką na torcie".
Obrazek
maciek7c
Małopiszący
Kontakt:

Post autor: maciek7c »

Kazdy ma swoje zdanie ja jak wyzej napisano ide w race wiedz moim zdaniem spoiler jak najbardziej jest na miejscu a jak siadzie tu roll bar i pol kubly A na przyszly sezon 18"oz futura. No i oczywiscie silnik to wszystko dopelni calosci. A te stalowki sa przejsciowe
ODPOWIEDZ