w dzisiejszych czasach powinna to być już norma... niestety bedziemy musieli jeszcze troche poczekać chociaż zdarza sie to już w niektórych zakladach :] działaj, działaj! Widać że autko ma dla Ciebie duże znaczenieKolaK pisze:Byłem również na przeglądzie gazu, poczułem się bardzo Europejsko
[e46] Cosmosschwarz by KolaK
Coś tam wpada cały czas by nikt mi nie zarzucił, że zapuszczam auto
67 dB głośności bajka, jedyne co słychać podczas spokojnej jazdy to szum powietrza, ciekawe jak z resztą parametrów. Zobaczymy
Mówiłem o zmianach w Cosmoschwarz ... no i są
Oczywiście 318i zostaje, skoro tak się złożyło, że wszystko zmieniłem przed kupnem drugiej Tak więc temat będzie dalej ciągnięty a drugi pojawi się w odpowiednim czasie na forum
67 dB głośności bajka, jedyne co słychać podczas spokojnej jazdy to szum powietrza, ciekawe jak z resztą parametrów. Zobaczymy
Mówiłem o zmianach w Cosmoschwarz ... no i są
Oczywiście 318i zostaje, skoro tak się złożyło, że wszystko zmieniłem przed kupnem drugiej Tak więc temat będzie dalej ciągnięty a drugi pojawi się w odpowiednim czasie na forum
Teraz wiem jakie to uczucie dostać cios od przyjacielaI ty, Brutusie, przeciw mnie
Kumpel cofając nie zauważył stojącego auta no i jest jak jest, to będzie chyba koniec naszej przyjaźni
A tak na serio, to trudno, będzie okazja żeby uporządkować kierunki, na szczęście lampa nie oberwała.
Dobrze, że mnie tam nie było, bo mogło by być grubo Auto aktualnie kontroluje mój brat więc pod moim okiem będzie dalej dbane i oby jak najmniej aktualizacji takich jak ta