@AKTUALNY WYGLĄD
Witam chcę się pochwalić moim nowym samochodem zakupionym 30 listopada ubiegłego roku.
BMW jest moim drugim samochodem ponieważ poprzednio jeździłem Corsa. I jak na razie jestem w pełni zadowolony z zakupu, dlatego że jeździ mi się lepiej samochodem z tylnym napędem.
Aktualnie auto stoi na 15" stalach ale na przyszłą zimę bedzie stał na orginalnych 15" BMW. Co do zawieszenia i układu wydechowego to ne pewno seria nie jest ale muszę się upewnić co tam jest włożone ;P
Plany co do samochodu to przede wszystkim koła 17" i przedni zderzak M pakiet. I oczywiście jak to w nowo zakupionym aucie jest kilka drobnych rzeczy do zrobienia.
VIN: WBACS11000FR87012
Typschlüssel: CS11
E-Code: E36 (5)
Karoseria: Compact
Drzwi: 3
Silnik: M43 / TU - 1,90l (77kW)
Skrzynia biegów: manualna
Kolor zewnętrzny: stal Niebieski Metallic (372)
Wnętrze: Skóra Oregon / czarna (Q4SW)
Rok : 14.10.1999
Werk: München
Wyposażenie:
S214A Automatyczna kontrola stabilności (ASC + T)
S440A Pakiet dla niepalących
S510A Regulacja zasięgu świateł
S240a Kierownica skórzana poduszka powietrzna Skórzana kierownica
S243A Poduszka powietrzna pasażera Poduszka powietrzna pasażera
S260A Boczne poduszki powietrzne dla kierowcy / pasażera Boczne poduszki powietrzne dla kierowcy / pasażera
S305A Sterowanie zamkiem centralnym Pilot do zamka centralnego
S410A Podnośnik szyby Podnośniki szyb, elektryczne, z przodu
S423A Fussmatten Velvet Dywaniki podłogowe, welur
S431A Automatyczne ściemnianie lusterka wewnętrznego Lusterko wewnętrzne z automatyczną ogniowo
S494A Fotel kierowcy ogrzewanie / pasażera Fotel kierowcy ogrzewanie / pasażera
S530A Klimatyzacja Klimatyzacja
S785A Białe wskaźniki Światła białe kierunkowskazy
[E36] Compact By Jasiu33
[E36] Compact By Jasiu33
Ostatnio zmieniony 2015-06-07, 11:53 przez Jasiu33, łącznie zmieniany 3 razy.
Za dużo to przez ostatni czas się nie zmieniło gdyż były inne wydatki.
Gdzieś miesiąc temu wpadła naklejka na przednią szybę. Wiem że trochę za wysoko ale patrzyłem żeby wycieraczka nie haczyła i tak jakoś wyszło
Dziś zakupiłem nowe buciki firmy RIAL Germany, rozmiar 17 ET44 7,5J
Jeszcze tylko opony i można śmigać
W najbliższych planach to nowe zawieszenie tył i przedni zderzak ponieważ jest pęknięty. W planach na dalszy termin mam malowanie całego auta gdyż lakier jest w kiepskim stanie a tylne błotniki były sklepane w skutek czego zaczyna wychodzić korozja.
@No i stoi juz na kołach.
Gdzieś miesiąc temu wpadła naklejka na przednią szybę. Wiem że trochę za wysoko ale patrzyłem żeby wycieraczka nie haczyła i tak jakoś wyszło
Dziś zakupiłem nowe buciki firmy RIAL Germany, rozmiar 17 ET44 7,5J
Jeszcze tylko opony i można śmigać
W najbliższych planach to nowe zawieszenie tył i przedni zderzak ponieważ jest pęknięty. W planach na dalszy termin mam malowanie całego auta gdyż lakier jest w kiepskim stanie a tylne błotniki były sklepane w skutek czego zaczyna wychodzić korozja.
@No i stoi juz na kołach.