No zaczyna już to pomału jakoś wyglądać. Budżetowo jak widzę bardzo dobrze wyszedłeś. Choć nie jestem fanem air'a to przy dobrej feldze będzie wyglądać zacnie
Pozdro!
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
wielu mnie skrytykuje ale tak juz mam ze lubie cos innego niz wiekszosc
z powodu roboty od 7 do 21 temat stoi w miejscu ale zawsze cos tam sie dzieje po nocach kolor miał byc schwarz II jak w orginale ale jak tak spojrzałem na moja e46 stwierdziłem ze moze by tak obie trójeczki miec w tym samym kolorze Tak wiec cabrio pomolowane kolorem stahlgrau , i matowym bezbarwnym w warunkach garazowych . Mi sie podoba , wam nie musi t
Alexof kazdy lubi co innego,tez pare rzeczy pozmienialem u siebie...i popieram salas89,ma mi sie podobac a nie komus,jesli komus sie nie podoba nie musi patrzec
salas czekam na dalsze postepy a pozniej sesyjka,sam teraz dokanczam swoja sucz...
DREE pisze:Alexof kazdy lubi co innego,tez pare rzeczy pozmienialem u siebie...i popieram salas89,ma mi sie podobac a nie komus,jesli komus sie nie podoba nie musi patrzec
salas czekam na dalsze postepy a pozniej sesyjka,sam teraz dokanczam swoja sucz...
forum jest do wyrażania opinii, wiec Alexof ja wyraził, tyle... I nawet jak mi sie nie podoba to musze patrzeć !
Dokładnie, ja tu nie mam zamiaru pisać wywodów na temat co MUSI zrobić bo to nie moje auto. Własna wizja to jest najważniejsze a podpowiedzieć, może rzucić pomysłem zawsze można a co zrobi właściciel - jego brocha. Ja jak najbardziej podziwiam ilość prac i, że wszystko robi sam. Na pewno będzie dobrze wyglądać. Pytanie czy wyjedzie do zlotu?
Pozdro!
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
z dziewczyna sie założyłem ze ma wyjechac do końca miesiaca , wiec ogień na tłoki za tydzień powinna juz jezdzic po drogach tylko kwestia czy przegląd przejdzie na takim setupie bo w dowodzie ostatni przegląd skończył sie w 2010
odswieze temacik troszke Jako ze projekt zacząc łatwo , tak skończyć to juz męczarnia ale zawsze coś tam sie dzieje dziś po południu kurier przywiuzł nową szybke i uszczelke wiec bunia powoli zaczyna wyglądać . Ogólnie myślałem zawsze ze wstawianie szyby jest trudne ale zeby zaoszczedzić 100 zł na montarzu postanowiłem samemu sprubować . Czas pracy jakieś 15 min a szybka i uszczelka leza idealnie
autko juz zdarzyło sie zakurzyć ponownie
W domu znalazłem jeszcze jakies stare skrawki folii ala carbon wiec poszła na nerki ale czy zostanie to ciężko powiedzieć
dziś nadszedł czas na pierwszy przejazd i ogólnie jestem zadowolony z komfortu na poduchach bez porównania z gwintem gdzie plomby wypadaja
autko jeszcze czeka az znajde czas na zroienie wszystkich spasów i konkretniego mycia