[E46] Black Sapphire 330Ci by DaNN
Myślałeś nad ciemnym kierunkiem? wg. mnie idealnie by się wpasował.
AUTO DUŚ
44-193 Knurów ul. Rybnicka 57
kom: 790223971
NIP: 6312501318
www.autodus.pl, warsztat@autodus.pl
44-193 Knurów ul. Rybnicka 57
kom: 790223971
NIP: 6312501318
www.autodus.pl, warsztat@autodus.pl
fajnie, że się podoba
nigdy o tym nie myślałem nie wiem czy wyglądałoby to dobrze ;p tak przynajmniej takie jasne pasują do felg pomarańczowe też by nie pasowały także zostanie tak jak jestKaper pisze:Broń Boże ! Teraz jest idealniemarcov pisze:Myślałeś nad ciemnym kierunkiem? wg. mnie idealnie by się wpasował.
aj tam gadasz porównując ze zwykłym nagłośnieniem to jest 100 razy lepiej jest idealnie jeśli chodzi o jakość wokali i przyjemny bassik chyba ze lubisz jak Ci bass czesze włosy i szarpie tablicą rejestracyjną to wteedy mozesz czuć się zawiedzionyzawias pisze:Ładna sztuka , kolor kozak , felga na plus no i motorek 😈 co to Harman kardon to nie ma się czym jarać , mam w e46 to kibel straszny no i szkoda ze automat , pozdro ;d
-
- Małopiszący
DaNN pisze:aj tam gadasz porównując ze zwykłym nagłośnieniem to jest 100 razy lepiej jest idealnie jeśli chodzi o jakość wokali i przyjemny bassik chyba ze lubisz jak Ci bass czesze włosy i szarpie tablicą rejestracyjną to wteedy mozesz czuć się zawiedzionyzawias pisze:Ładna sztuka , kolor kozak , felga na plus no i motorek 😈 co to Harman kardon to nie ma się czym jarać , mam w e46 to kibel straszny no i szkoda ze automat , pozdro ;d
poprostu mowie jak jest , w e39 rozbudowane audio grao lepiej niz HK w e46 , wiec chyba cos jest na rzeczy , nie nie lubie dudnienia , ale opcje loudness mogli sobie stanowczo darować.
a to w porządku ja nie mam porównania z innymi modelami więc się nie odzywam w takim razie na ten tematzawias pisze:DaNN pisze:aj tam gadasz porównując ze zwykłym nagłośnieniem to jest 100 razy lepiej jest idealnie jeśli chodzi o jakość wokali i przyjemny bassik chyba ze lubisz jak Ci bass czesze włosy i szarpie tablicą rejestracyjną to wteedy mozesz czuć się zawiedzionyzawias pisze:Ładna sztuka , kolor kozak , felga na plus no i motorek 😈 co to Harman kardon to nie ma się czym jarać , mam w e46 to kibel straszny no i szkoda ze automat , pozdro ;d
poprostu mowie jak jest , w e39 rozbudowane audio grao lepiej niz HK w e46 , wiec chyba cos jest na rzeczy , nie nie lubie dudnienia , ale opcje loudness mogli sobie stanowczo darować.
no i cieszę się, że samochód się podoba.. dzięki za miłe słowa