Ja też uważam ze będzie fajnie. Choć droga do założenia jeszcze daleka zastanawiam się już w jaki kolor go pomalować? W kolor nadwozia? Czy czarny mat? Czy może coś jeszcze innego pokombinować? ?German pisze:Kuba jak dla mnie będzie ogień na dupie zakładaj i ryj baniaki
[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Guli pisze:Co do koloru to chyba najlepiej byłoby zrobić kolor nadwozia żeby to wyglądało spójnie
Macie ludzie racje.. Jak ma być elegancko to jedyna opcja!SebaE36 pisze:Jedyny słuszny jaki widze to kolor nadwozia
Powiem ci ,że ja też ale szybko to nie nastąpi. Mam przy tej lotce i w ogóle przy beem dużo pracy. Nie szybciej jak na wiosnęGuli pisze:nie mogę się doczekać końcowego efektu
Ty to sam jesteś kawasaki ninja ! Zaufaj, będzie fajniePRIMO pisze:kolor najlepiej zielony z kawasaki ninja
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Hej ! Żyję ,żyjęPRIMO pisze:Żyjesz ? Dzieje się coś z limuzyną
Sorry ,że tak pózno odpisuję ale po prostu nie miałem na to czasu..
A co do limo to aktualnie nic się nie dzieje, bo autko sobie zimuje w garażu i czeka na lepszą pogodę.. Na razie zbieram różne graty które będę miał zamiar kiedyś włożyć. Ale od początku:
UeS jest już w końcu gotowy do lakierowania. Dostał nowe mocowania z nierdzewki :
Z ciekawszych rzeczy to mam już zakupione graty na swap klimy, na zdjęciu tylko panel bo reszta czeka jeszcze w dawcy:
W dawcy czeka też tylne zawieszenie z wózkiem które mam zamiar kiedyś wyremontować od podstaw i włożyć do czarnej ( może jeszcze w tym roku ??? )
Z fajnych rzeczy to wpadło lusterko fotochrom:
Udało się kupić w końcu ori dywaniki w bardzo dobrym stanie:
Posiadam też już wszystkie graty które były mi potrzebne aby bagażnik świecił czystości i przykładem ( ale to kiedyś indziej .. )
Wpadły w moje ręce zaciski z 330-stki w bardzo dobrym stanie :
Więc od razu sprawiłem sobie do zestawu odpowiednie tarcze (na zdjęciu w porównaniu do fabrycznej tarczy z 328i ) :
A oprócz tego co powyżej to masa różnych dupstewek i detali.. Na sam koniec dodam ,że sprzedałem moje ukochane s32 . Aktualnie pracuję nad jakąś nową felgą. Mam nadzieje ,że was jakoś zaskoczę Póki co w temacie felg mam plan A, B i C . Co z tego wybiorę to się okażę . Tak czy siak mam zamiar trochę odmienić wizerunek autka w tym sezonie Życzcie powodzenia
jak chcesz to mam jeszcze po 330d klocki hamulcowe z firmy EBC greenstuff na których zrobiłem 10 tyś. km.... Jak coś to napewno sie dogadamy Kubuś:)
http://allegro.pl/klocki-przod-bmw-e46- ... 46620.html
http://allegro.pl/klocki-przod-bmw-e46- ... 46620.html
NO SPEED NO FUN
Jak zwykle dobre graty, również jestem ciekaw co wymodzisz z felgą Pochwal się co masz w planach
Pozdro!
Pozdro!
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Alexof pisze: Pochwal się co masz w planach
Hmmm.. no plan A to musi poczekać jeszcze dwa tygodnie. Czy dojdzie do skutku to nie zależy ode mnie. Więc pokażę o co chodzi jak felgi będą dostępne..SebaE36 pisze:Ciekawe jaki plan z kołem !
http://allegro.pl/dare-s035-18x8-5-et25 ... 38451.html
Tylko szkoda ,że to Darki.. Choć wielu ludzi spotkałem co mają Darki i zero problemu.. No i te parametry łapią mnie za serce... hmmm?
Plan C
http://olx.pl/oferta/ac-schnitzer-typ-i ... 7940ca9635
Jest nawet plan D który zakłada ,że dam sobie spokój na ten sezon i nazbieram coś jeszcze grosza na grubszy temat..
A Wy co myślicie ? Wiecie ,że bardzo chętnie poznam wasze opinie i propozycje ..