[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
No to mogą nie być żarty a rzeczywistośćAlexof pisze:Setup na 2016 wyjedzie w 2018
No tego się jedynie obawiam.. ale jakoś to ogarnę mam nadziejebujalek pisze:Co to piaskowania i malowania to istnieją ploty ze po piachu może Ci się zwiększyć średnica gniazda tulei i może być lipa
DziękujeSebaE36 pisze:Fajnie działasz Dobre mody !
Hej! Mała aktualizacja, aby nie było ,że się całkowicie nic nie dzieje
Ostatnio mamy fajną pogodę więc korzystam sobie w weekendy kiedy się da z autka i daje mi ono wciąż wiele frajdy co mnie bardzo cieszy
Frajdę daje mi też wciąż grzebanie przy czarnej co zaowocowało montażem camberów:
I tu moje pytanie dla posiadaczy camberów: W jaki sposób regulujecie talerzyki? Jak auto stoi na kołach jest bardzo trudno przesuwać talerze? Jak to zrobić podczas ustawiania geometrii ??
Zamontowałem w boczki też głośniki to hi fi. Niestety nie są wciaż podłączone
I dodatkowo .. nie zrobiłem nic więcej oprócz tego zdjęcia Pozdro
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Cieszę się ,że większości się podoba Sam nie byłem pewny efektu końcowego ale powiem Wam ,że w Niedzielę przejechałem się czarnym po wioskach i auto większości ludzi ukręcało głowy.. więc zwraca uwagę Muszę być z Wami szczery. Class na zdjęciu to była tylko przymiarka ale na 100% wpadnie jak tylko znajdę na to czas. Przed autkiem jeszcze blacharz i lakiernik.. Mam nadzieję ,że jeszcze w tym miesiącu.
Oprócz tego udało się jeszcze zamontować kieszenie tylnych drzwi:
Od kolegi Prima ( raz jeszcze dzięki ) wpadły klocki EBC:
Więc długo nie czekałem i zaopatrzyłem się w ostatni element czyli:
Efekt prac to hamulce z 330-stki na tarczach Mikody ( dopiero się to wszystko dociera , ale już jest wyraznie lepiej ) :
To na tyle jeśli chodzi o zeszły tydzień. Mam nadzieję ,że w ten weekend znów uda się coś ogarnąć. Pozdrawiam Was serdecznie :bmw
Oprócz tego udało się jeszcze zamontować kieszenie tylnych drzwi:
Od kolegi Prima ( raz jeszcze dzięki ) wpadły klocki EBC:
Więc długo nie czekałem i zaopatrzyłem się w ostatni element czyli:
Efekt prac to hamulce z 330-stki na tarczach Mikody ( dopiero się to wszystko dociera , ale już jest wyraznie lepiej ) :
To na tyle jeśli chodzi o zeszły tydzień. Mam nadzieję ,że w ten weekend znów uda się coś ogarnąć. Pozdrawiam Was serdecznie :bmw
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Hej! Tak chciałbym je założyć ale brakuje mi paru detali jeszcze A co z twoimi kieszonkami ? Masz już drugą ?jak z lampkami w boczkach ,będziesz je zakładał