[E46] 320d by Kanar
Dziękuję za wszelkie pozytywne komentarze na forum i na różnego rodzaju spotkaniach
Bardzo mnie cieszy że spodobało się to nie tylko mnie i mojej żonie.
Teraz czas na koła i pozbycie się rudej.
Bardzo mnie cieszy że spodobało się to nie tylko mnie i mojej żonie.
Teraz czas na koła i pozbycie się rudej.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
A więc tak. BMW MANIA coraz bliżej, a jak niektórzy widzieli ja dalej na zimówkach. W związku z tym prace ruszyły i dziś felgi jedna po drugiej pozbywały się starego lakieru. Jedna niestety do prostowania co w poniedziałek będzie opanowane + położenie podkładu. Środa malowanie, sobota oponki.
Zdjęcia dodam jak już zaczną trochę wyglądać
EDIT!
Tak więc wydarcie brudu i lakieru, potem Moloch, położył podkład:
A następnie lakier i bezbarwny:
Kolor z palety Toyoty - grafit + moja inwencja - grubsze ziarno.
Wyszło całkiem nieźle, a kolor jak dla mnie kozak
Zdjęcia dodam jak już zaczną trochę wyglądać
EDIT!
Tak więc wydarcie brudu i lakieru, potem Moloch, położył podkład:
A następnie lakier i bezbarwny:
Kolor z palety Toyoty - grafit + moja inwencja - grubsze ziarno.
Wyszło całkiem nieźle, a kolor jak dla mnie kozak
Ostatnio zmieniony 2013-08-28, 07:25 przez Kanar, łącznie zmieniany 1 raz.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Jedno z nielicznych na którym załapało się moje wozidło na zlocie BTSu:
[/URL]
[/URL]
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Lekko odświeżę temat fotkami kół na aucie
Tak wiem, szpetna rdza ale zlikwiduję ją dopiero przy okazji zmiany tarcz i klocków (przed zimą)
A przy okazji wpadło na auto jeszcze takie cuś zakupione na MANII
W tym sezonie poza wcześniej wspomnianymi hamulcami, chcę zmienić jeszcze przednie światła, mieszek i gałkę, a przede wszystkim pozbyć się wszelakiej rdzy. Na więcej zapewne braknie funduszy bo jestem zmuszony kupić drugie auto. Tak więc do zobaczenia na najbliższym spocie/zlocie
Tak wiem, szpetna rdza ale zlikwiduję ją dopiero przy okazji zmiany tarcz i klocków (przed zimą)
A przy okazji wpadło na auto jeszcze takie cuś zakupione na MANII
W tym sezonie poza wcześniej wspomnianymi hamulcami, chcę zmienić jeszcze przednie światła, mieszek i gałkę, a przede wszystkim pozbyć się wszelakiej rdzy. Na więcej zapewne braknie funduszy bo jestem zmuszony kupić drugie auto. Tak więc do zobaczenia na najbliższym spocie/zlocie
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Kaper na wszystko przyjdzie czas...nie bd teraz zmieniał koła bo ważniejsze jest dla mnie światło w nocy niż większe koło. Kierunki to osobny temat...ten co rozmawiał z moją żona to wie czemu nadal są takie
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
-
- Małopiszący
Ha, Siemka wszystkim odwiedzającym ten dawien dawno zapomniany temat ! Pochłonęło mnie imprezowanie, remontowanie, ciągła praca i takie tam życiowe problemy. Od czasu do czasu się gdzieś spotykaliśmy na mieście czy spotach na których wstyd się przyznać nie często bywałem. Rewolucji nie będzie. Samochód ten sam, korozja ta sama :0 Już za niedługo dodam coś na przypomnienie o mej osobie i kochanej bawarce. Pozdrawiam
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634