[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
Dzięki! Schlebia mi to ale do takich aut jeszcze wiele mi brakujeSebaE36 pisze: Chyba jedno z najbardziej doposażonych E36 w PL !
Grześ ty masz automatyczną klimę i to się podłącza jakoś inaczej niż u mnie. Ja instalkę robiłem sobie sam.. nic trudnego.Głodek pisze:powiedz mi sam robiłes przewietrzanie postojowe ,podeslij na pw co i jak ,bo chciałem kupić ale nigdzie nie ma
Dzięki bardzo Sławku Mam nadzieję ,że spotkamy się na octobeerfest w WodziuSlawko pisze:elegancko działasz Kuba trzeba to znowu na żywo zobaczyć
Hej
Strasznie wiele sie nie działo ale zaszła zapowiadana i dość istotna zmiana - wpadła klapa z classem i powiem Wam... jestem zakochany
a jako ciekawostkę to pokaże Wam jak ori YH potrafią się czasem ładnie świecić bez właczonych świateł
Pozdro dla wszystkich
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Jeśli chodzi o przewietrzanie to muszę włożyć inne obc na próbę. A jeśli chodzi o CODE to nie mam zielonego pojecia gdzie się wpiąć w moim aucie aby odcinało zapłon/pompe paliwaAlexof pisze:Jak tam elektryka? Udało się ogarnąć?
Masz doświadczenie z tym tematem???
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
-
- Małopiszący
No czasem ludzie nie wiedzą co mają.. Warto się znaćPampik1991 pisze:Sprzedajacy nie wiedzial ze to classll
Mój też nie był idealny, miał ułamany jeden róg w dolnej lotce.. ale musiałem go kupić bo ten typ classa jest wyjątkowo unikatowy.. po prostu mam do takich rzeczy słabośćPampik1991 pisze: mialem class ll tylko w oplakanym stanie
Pozdro
Raczej w drugą stronę, działało kiedy chciało ^^whucrew pisze:Masz doświadczenie z tym tematem???
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Tak właściwie to nie jest skończone bo tylna klapa i class muszą trafić do lakiernika..Kuba auto poskładane kiedy porządna sesja ?
..a po za tym żadne zdjęcie nie odda efektu na żywoadamwsb pisze:na zywo lepiej sie prezentuje
juz mówiłem , to nie jest ławka, nie mam gdzie konfitur układać na zimę..PRIMO pisze:"Ławka" założona
Hej! Muszę się pochwalić bo kosztowało mnie to trochę nerwów , ale skończyło się happy end-em
Ale najpierw:
Kupiłem sobie felgi na zimę:
Mam nadzieje ,że spodobają się Kaperowi bo są w oryginalnym malowaniu..
A teraz o wspomnianym sukcesie. Zmieniłem nieoczekiwanie radio z cd43 na dedykowanego Beckera traffic pro z navigacją ( wiem ,że nie spodoba się Kaperowi bo będę chciał wykorzystać potencjał radia i podłączyć w nim Navi a navi to wiadomo - choinka )
Radio mnie na początku niemile zaskoczyło poprzez krzesanie iskier i wzbijanie tumanów dymu podczas podłączenia, ale po łatwej naprawie którą przeprowadziłem działa jak należy Dla zainteresowanych tematem dodam ,że BTP jest wart swojej ceny zwłaszcza w odniesieniu do cd43 ( które jest nota bene świetne ) . Za podobne pieniądze oferuje lepszy dzwięk i znacznie więcej fajnych w starym bmw ''wodotrysków'' . A pojawienie się na wyświetlaczu napisu BMW podczas uruchamiania naszej maszyny jest bezcenne
A teraz zapowiedz dużej sesji foto. Mam nadzieje ,że się Wam spodoba i wielkie dzięki dla Grześka!
Reszte zdjęć będę dodawał sukcesywnie bo jest tego naprawę sporo
I czy to dobrze? Ja jestem za rejami PL.Dzidek pisze:Bardzo przyjemnie, a samochód wygląda jakby nie był z PL
Sama sesja oczywiście mega.
Pozdro!
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN