[E34] E34 by Bartolo #CIeszyn
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
Witajcie! mały UP.. Nie zabijcie mnie, ale schowane było to pod listwą i jakoś nie raziło w oczy, ale w podświadomośći ciągle męczyło, że " trzeba to zrobić "
A teraz kołeczki już na miejscu tak jak miało być..
nowe Emblematy 82mm co prawda zamienniki... dostałem w rozliczeniu, nowa sztuka coś ponad 150zł kosztują, wiem że zamiennik nie będzie długo spełniać swojej funkcji.. ale dam mu szansę.. chodź by miało pół roku być super, bo stare na samochodzie już wołają o pomstę...
A Tutaj taka mała zapowiedz, spinki poszły w ruch
A teraz kołeczki już na miejscu tak jak miało być..
nowe Emblematy 82mm co prawda zamienniki... dostałem w rozliczeniu, nowa sztuka coś ponad 150zł kosztują, wiem że zamiennik nie będzie długo spełniać swojej funkcji.. ale dam mu szansę.. chodź by miało pół roku być super, bo stare na samochodzie już wołają o pomstę...
A Tutaj taka mała zapowiedz, spinki poszły w ruch
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
Część ! z Newsu to to że zostałem Tatą i teraz troszkę mniej czasu mam na E34 ale zawsze jakiś weekend da się podziałać. A więc zabrałem się za Tłumik, przepuszczał na złączach, trochę skorodowany i co najgorsze, ala nakładki na końcowy wyglądałem jak agro Tunning...
Postanowiłem sciągnąć zderzak i przy okazaji zrobić małą rewizje na odboje i pas Tylny i jestem pod wrażeniem, samochód ma już dobrze 27 lat a tu takie coś
A następnie zabrałem się za Tłumik
pozostałości z uchwytów...
następnie wszystko wyczyściłem z rdzy i wszelakich brudów i na nowo pomalowałem farbą do Tłumików
A tu mała niespodzianka , oczywiscie są to nakładki ale wygląda o wiele lepiej
Postanowiłem sciągnąć zderzak i przy okazaji zrobić małą rewizje na odboje i pas Tylny i jestem pod wrażeniem, samochód ma już dobrze 27 lat a tu takie coś
A następnie zabrałem się za Tłumik
pozostałości z uchwytów...
następnie wszystko wyczyściłem z rdzy i wszelakich brudów i na nowo pomalowałem farbą do Tłumików
A tu mała niespodzianka , oczywiscie są to nakładki ale wygląda o wiele lepiej
-
- Małopiszący
Gratki za fajną budę dobre fanty kilka tygodni temu robiłem ten sam zabieg z przodu z tyłu nadkola i ta sama historia zero rudej aż miło popatrzeć to świadczy że ta seria to jedno z najlepszych samochodów jakie wyprodukowano staranność i przemyślana konstrukcja inżynierów BMW chwała im za to bo możemy cieszyć posiadaniem wspaniałych klasyków
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle