[E39] by MarMen1983

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
marmen1983
Małopiszący

Post autor: marmen1983 »

Dłuuuuuuuugo mnie tu nie było, ale też nic większego się nie działo z moją bawarką :razz:
Przyszła jednak wiosna i należało coś porobić. I tak poszło serwo hamowania (było totalnie rozsypane), kompletne sprzęgło, tłumiki (środek i koniec), lampy tył i najważniejsze...

MALUJYMY:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zdjęcia kiepskiej jakości, ale po skończonej robocie poprawimy :mrgreen:
Po wszystkim chciałbym jeszcze przyciemnić szyby i tu pytanie do was, gdzie najlepiej to ogarnąć, bo spotkałem się już z opcją wycinania tylnej szyby :570:
marmen1983
Małopiszący

I już po... :bmw: Temat przyciemnienia szyb zamknięty, jednak zostaje tak, jak jest. Co do samego odświeżenia blach-lak, to moim zdaniem efekt jest jedwabisty :br:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

fajna seria :) :bmw:
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
marmen1983
Małopiszący

Kolejna sesja... Tym razem po przyciemnieniu szyb (a jednak :mrgreen:) i woskowaniu :bmw:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

U Kogo malowałeś autko? bo wyszło bajecznie
marmen1983
Małopiszący

W zaprzyjaźnionym warsztacie w Zabrzu... i dzięki za opinię :bmw:
Dante182
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dante182 »

Musze przyznac ze worek pieniedzy juz poszedl w to E39 :O Gratuluje wytrwalosci :P
Chyba auto nie mialo 250tys skoro pierscienie juz odmowily posluszenstwa? Na twoim miejscu dawno kupilbym jakiegos angola na czesci. Wyszlo by duzo taniej :)

Lakier po malowaniu bardzo fajnie wyglada :wink:
marmen1983
Małopiszący

Ten worek nie ma dna :lol: ale teraz za to wiem, czym jeżdże i pewnie długo mi jeszcze posłuży. O angolu myślałem przy zmianie silnika, ale za bardzo nie było miejsca, żeby go trzymać. Co do przebiegu, to był sprawdzany w przynajmniej dwóch modułach (inpa). Wiem, że nie jest to jakiś wyszukany program diagnostyczny, ale też nie sądze, że handlarzowi chciałoby się grzebać z przekręcaniem licznika w takim roczniku. Może silnik był przegrzany, wiedział o tym już w momencie sprowadzenia...ciężko powiedzieć. Tak, czy siak po tylu zabiegach obym miał już spokój :kolebka:
ODPOWIEDZ