Parę fantów założone na auto, jak widać niby pierdoły, ale odrazu lepiej się wsiada do auta
no i mała zapowiedz, czegoś ciekawego i bardzo rzadkiego, oczwiście są już w moim posiadaniu lecz czekają na wolny czas, żeby je założyć
Udało się w końcu założyć pasy, sami ocenicie, moim zdaniem, jest fest Mega efekt !! Jaram się jak dziecko, i każdy raz co wchodzę do garazu i widać czerwone pasy przez szybę, dochodzę do wniosku że były warte każdej kasy !!
i chyba na ten rok koniec z modzeniem, powoli zabiera się za sen zimowy i leci pod kołderke
[E34] E34 by Bartolo #CIeszyn
Przeczytałem cały post i wygląda naprawdę co najmniej rewelacyjnie
Ja od jakiegoś czasu coraz częściej rozglądam się po E34 wg mnie naprawde piękna linia, piękne kanty ...naprawde auto prawdziwej gangsterki lat dziewiędziesiątych ... a co do Twojego egzemplarza to wygląda świetnie , widać że cały czas ją poprawiasz , detal po detalu i za chwile będzie wyglądać tak jakby wyszła z fabryki a to przy takich rocznikach aut naprawdę trudne zadanie
Ja od jakiegoś czasu coraz częściej rozglądam się po E34 wg mnie naprawde piękna linia, piękne kanty ...naprawde auto prawdziwej gangsterki lat dziewiędziesiątych ... a co do Twojego egzemplarza to wygląda świetnie , widać że cały czas ją poprawiasz , detal po detalu i za chwile będzie wyglądać tak jakby wyszła z fabryki a to przy takich rocznikach aut naprawdę trudne zadanie