[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
whucrew, mnie tu chyba z pół roku nie było ^^
Ale o ten temat się nigdy nie martwię - zawsze będzie dobrze.
Pozdro@
Pozdro@
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Bardzo mi miło to słyszećKleszcz pisze:whucrew, auto petarda Felgi idealnie się wpasowały w ten projekt, brawo.
Dzięki za zaufanie Pozdrwhucrew, mnie tu chyba z pół roku nie było ^^
To jak juz piszemy to może małe UP..
Po długi postoju u mojego znajomego fachowca , czarnuch doczekał się paru przydatnych wymian i tak:
-regeneracja Vanosa ( teraz autko ślicznie ciągnie od 2 tyś )
-regeneracja alternatora
-nowe rolki , paski , napinacze
-uszczelnienie skrzyni korbowej
-nowe świece
-nowe visco
-zdecydowałem się odświeżyć pokrywę zaworów ( już nigdy więcej polerowania )
Wpadł fajny gadget za naszej zachodniej granicy czyli bezramkowy uchwyt na reje ( na razie tylko na przodzie ale wg mnie na tyle będzie robić najlepszy efekt ). Wybaczcie brudne auto ale to było pierwsze co zrobiłem po odbiorze od mechanika
I tak ciesząc się ,że autko wróciło w moje ręce postanowiłem sobie zrobić przymiarkę gt-eckenów:
We wnętrzu też mała personalizacja ale to dopiero jak zrobię zdjęcie Cześć
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Muszę Ci zmartwić ale to już znacznie więcej niż 2 lata I fajnie ,że się podobaPamiętam jeszcze jak 2 lata temu zaczynales ją modzi, ślicznotka się z niej zrobiła w twoich rękach!
Ziomek który zajmuje się namiętnie budową i tunem swojego Fiata zaproponował mi zakup bo mu zostało.. Dałem 5 dych i ponoć to po kosztach odstąpił..peter9997 pisze:gdzie dorwałeś te uchwyty na rej i jaki koszt, bo siadły by mi
No dokładnie, jej nie idzie utrzymać w dobrej kondycji przez dłuższy czas.. a tu znów felgi mam do polerowaniaGłodek pisze:Pokrywa teraz idealnie siądzie ,polerowane fajnie ale co chwile trzeba poprawiać polerkę
A wyrzuciłem trochę chromu i tak jak pisaliśmy włożyłbym w końcu te boczki z idividuala..Głodek pisze:Co tam w środku podzisz
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Hmm.. a pod jakim względem taki układ nie pasuje? Ze strony czysto wizualnej czy praktycznej ? Bo ja długi czas myślałem ze fabryka nie wkładała eckenów bez Schwert a tu pewnego razu zdziwkoMystic888 pisze:Eckeny bez Schwerta odpadaja.
Albo szukaj dolu albo wywal
Hej kochani! Dzieje się i to dość sporo, auto przechodzi rewitalizacje, plus będą zmiany ale z braku czasu będzie to wszystko trochę trwało. W skrócie napiszę co i jak:Głodek pisze:Dzieję się tu coś ,
- ogarnięta blacharka bo ruda zaatakowała podstepnie
-silnik uszczelniony i po małym serwisie ( wpadnie także kolektor m50)
-autko juz bez instalacji LPG
-czekaja nowe fotele w pełnym prądzie
-remontuje się od podstaw tylny zawias
-wnętrze oprócz foteli tez się odmnieni trochę w kolorystyce
-czaka na klapę nowy class..
-przy przebudowie wnętrza wpadnie także climatron
-ma być niżej i szerzej
To takie plany na ten rok, chciałbym chociaż połowę tego zrealizować w co wątpię ale jak tylko będą jakieś konkrety to się pochwalę
Wielkie Pozdro ludziska