[E46] 320LCi by Johny

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Johny
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Johny »

coz z ostatnich malych przygod. a raczej czegos w stylu "dej babie auto" (nie obrazajac kobiet :wink: ) kolezanka stuknela moje milosci.. no coz stalo sie ale juz jest zrobione :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ps. latwiej upchalem zderzak do e46 coupe zaworzac do lakiernika, niz przy odbiore do a4 b7 w kombi :shock: :mrgreen: :br: :bmw:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek[/URL

[URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/f2b3def85daf45a0]Obrazek

Obrazek

Obrazek

teraz czekam jeszcze na dyfuzor zwyczajny mpakietowy bo z czasem pomysl jest inny :wink:

i w miedzy czasie wpadla jeszcze podkladka pod rejke na przod :razz:

Obrazek
Jedna miłość, jedna marka.BMW
Awatar użytkownika
Dzidek
Maniak forumowy

Post autor: Dzidek »

Powiedz mi jak sprawuja sie ledy jako swiatla przeciwmgielne?
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach :D
Awatar użytkownika
Johny
Zaawansowany forumowicz

hmm...szczerze? wcale. myslalem ze bedzie to jakos wygladac i jakos swiecic, a tu jak widac ani nie wyglada a nie swieci wcale. Jak na zwyklych zarowkach odpalilo sie mglowe to serio pobocza oswietlone byly a na ledach swieci w caly swiat. Nie wiem moze to kwestia zarowek bo fakt nie kupowalem markowych a na sprobe tanie ale nie za tanie bo 25zl od sztuki. Ale generalnie totalnie niezadowolony i kupie poprostu normalne zarowki z np calym kloszem niebieskim. Chyba ze ktos poleci serio dobre ledy ale obstawiam ze to koszt przewyzszy tak na dobra sprawe uzytkowanie tego :mrgreen:
Awatar użytkownika
Johny
Zaawansowany forumowicz

i dupka juz kompletna :wink:

Obrazek
Awatar użytkownika
Johny
Zaawansowany forumowicz

ah zeby nie bylo ze sie nic dzieje no bos sie dzieje :razz: szalu nie ma ale no coz.. :wink:

cos pukalo z przodu,dzwieki jak lacznik stab ale byly drgrania na kierownicy wiec wlecialy nowe laczniki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jednak sie okazalo przy wymianie ze sworznie zewnetrzne na wachaczach mialy dosc...a bez mojego zdziwienia byly orginalne :roll: wiec tez nowe wpadly cale wachacze tu niestety poszlo budrzetowo bo juz nawet firmy nie pamietam ale odziwo daje rade ^^

no gdzies tam w miedzy czasie wpadla wkladka powietrza k&n,potem przy serwisie olejowym swiecie ngk irydowe i filtr oleju k&n z czego wszystko na fajce u Kutiego :mrgreen:

Obrazek

skusilem sie na testowanie h7 led i jak narazie nie narzekam bo zenony padly oba naraz co do sekundy
:wink:

Obrazek

Obrazek

z widzimisie cupholder ktorego mi brakowalo:

Obrazek

za namowa wpadla instalacja LepszegoPoweraGamoniu od Kutiego :wink:

Obrazek

a wszystko pochowane tak jak chcialem wiec Kuti dal rade! a na sam gaz nie narzekam :br:

Obrazek

w locie wpadly jeszcze dystanse na tyl,az 13mm bo nie wiedzialem co bede wymyslal dalej wiec u Kutiego na fajce byl szybki montaz,ale to lepsze spasy beda jak pojdzie w dol wpadnie jakie kolo itd bo teraz to taka opcja zimowa:

Obrazek

Obrazek

wlecialy heble od samael16 z jego 330ci :

Obrazek

Obrazek

ktore poszly w kolor...minionkowy :mrgreen:

Obrazek

a ze zabawa z reczny wiec i nowe tarcze kotwiczne,sprezynki duperele i szczeki

Obrazek

Obrazek

ale i tak nie wiem czy nie wsadze tylnych od 3.0 ale diesla czyli zamiast 300 jak w benzynie to 320 :twisted: chodz i tak z moich juz jest skok po zmianie z 286 na 325 przod i 276 na 300 tyl plus zalane ate typ200 jest wow...

gdzies tam jeszcze dziady z tlumnikow na prostej ukradli mi koncowa puche i wsadzili rury.. :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

ale to taka tymczasowa opcja bo w glowie co innego siedzi.. po czesci w domu czeka.. ale to juz trzeba fundusz zebrac na zrobienie wydechu a wizja jest jedna z jednej firmy :roll:

Obrazek

Obrazek

na motaz czekaja tez springi eibacha

Obrazek

mialobyc tez pianoblack w srodku ale jednak po przylozeniu nie moja wizja i puscilem dalej w swiat :razz:

Obrazek

no i wiadomo po drodze nie moglo nas zabraknac na slubie Suska :wink: no i zlocie :br:

Obrazek

Obrazek

aa i jeszcze szyby przyciemniane, tyl 70% przod niby za namowa 50...ale tez bedzie jednak 70% bo za jasno cos

Obrazek

Obrazek

czesci jakis drobnych dupereli juz nawet nie pamietam co robilem a dalsze plany? moze cos z napedu od b30? poloski wal itd by bylo blizej niz dalej ze swapem. kolo? wydech? planow wiele pomyslow wiele ale czas i portfel pokaze co dalej bo jak narazie przedemna przeglad i oc :razz:
Awatar użytkownika
Dzidek
Maniak forumowy

Post autor: Dzidek »

Co to za ledy w dlugich i mijania?
Podaj link, powiedz coś wiecej :wink:
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach :D
Kuti
Przyjaciel klubu

Post autor: Kuti »

O Kurde sporo tych fajek u mnie było :P

Ale auto naprawdę ma u Ciebie rewelacyjny żywot, oby tak dalej :)
Wszystko na Plus i powodzenia w dalszym dopieszczaniu :bmw: :bmw: :bmw:
Awatar użytkownika
Johny
Zaawansowany forumowicz

Dzidek - postoje zwykle allegro led 5730 a w h7 led z promotor light devices na fb :razz:

Kuti - oj tam rewelacyjny cos sie dlubie by sie to kulalo jakos do przodu :razz: a fajek to bylo sporo szczegolnie w poniedzialek jak nas amory pokonaly na przodzie :mrgreen: :573:
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

dobrze Ją ogarniasz !!
Zacna Coupeta !! :bmw:
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Johny
Zaawansowany forumowicz

no staram sie modzic by to mialo rece i nogi nie robiac wsi, chodz niektorzy kartowali ze chce powdojny wydech bo "podjebka emki bedzie" ale coz mi sie podoba tymbardziej ze dokladka/dyfuzor custom czeka w domku wiec... ; p ale i tak ogolnie sporo do zrobienia :) gdzie tam swap na b30, gdzie kolo itp itd wiec dluga droga az bedzie tak jak chce : ) wiec bawie sie na zmiane raz cos mechanicznie lepszego a raz wygladu bo naraz niestety nie ogarne :P
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

odpuść ten wydech z M3 :D prosze...
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Johny
Zaawansowany forumowicz

To nie jest wydech z m3 :mrgreen: gdybym mial zwykla dokladke typowo emkowska to bym odpuscil :p a ze mam custom to nie odpuszcze ^^ tymbardziej ze nie jest koncepcja robienia podjebki eM bo na calym aucie nie znajdzie sie nawet ani pol znaczka eM :razz: dlatego tez ani kierownicy, ani listew progowych nic nie laduje ze znaczkiem eM. To ma byc seria z innym wydechem do ktorego zawsze slabosc mialem :p
Awatar użytkownika
Johny
Zaawansowany forumowicz

no i eibachy prokit siadly w czwartek...znow na fajce u Kutiego :br: wiec przy okazji dzieki za pomoc! Storm Cb tez sie to tyczy :wink:

Obrazek

ale popatrzalem po tych 3-4dniach, zakrecilem nosem, stwierdzilem ze koza i juz w drodze sa do mnie eibachy sportline :mrgreen: a prokit pojdzie na sell :razz:
Ostatnio zmieniony 2018-02-14, 01:31 przez Johny, łącznie zmieniany 2 razy.
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

Jaka teraz będzie gleba
Umiesz nam załatwić odlotowe Pepsi :br:
Obrazek
Awatar użytkownika
Johny
Zaawansowany forumowicz

no moze mega gleby nie bedzie...chodz bedzie nisko :mrgreen: juz jest..juz pod wiekszosc kraweznikow nie podjade chodz progi zwalniajace przejedzam tak jak wczesniej na luzie ale na sportline uhh bedzie trzeba sie pilnowac :twisted: ale i tak szalenstwem jest robic jeszcze nizej do dailycar'a do dojazdow do pracy,po bulki itd ale tak to jest jak sie ma nawalone w deklu i chocby nie wiem co musi siasc do spota w ta sobote :twisted:

a co do pepsi...trzeba ladnie sie usmiechnac do Pani z knajpy na pogorii :mrgreen:
ODPOWIEDZ