[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
Pany mam problem! Apel o pomoc
Czytajcie :
http://bts-bmw.pl//v...p=246824#246824
A oprócz tego mały UP!
Zdjęć mam mało ale najpierw opiszę co zostało zrobione:
Wpadł kolektor m50 - zdecydowanie na plus - i zachęcony powodzeniem tego trudnego manualnie zadania postanowiłem zrobić w końcu wnetrze czyli:
Climatronik zamiast manuala
Czarny dywan
Czarna deska
Czarne boczki
Czarna kanapa - skóra
i czarne pompowane Vadery
Mi to zabrało ogólnie 5 dni po ok 5 h pracy a i tak jest to wersja beta do poprawek, a końcowo jeszcze będzie jedna wyrazna zmiana. Może krótko :
Było tak:
Potem tak:
I powiedzmy ,że końcowo tak:
Pracy przy detalach wnętrza będzie teraz na ok.. 100 lat ale myslę ,że tyle pożyję
Teraz na celowniku mam dalsze prace blacharskie i może jeszcze jakieś drobnostki/zakupy..
No .. tyle. Wielki PZDR
Czytajcie :
http://bts-bmw.pl//v...p=246824#246824
A oprócz tego mały UP!
Zdjęć mam mało ale najpierw opiszę co zostało zrobione:
Wpadł kolektor m50 - zdecydowanie na plus - i zachęcony powodzeniem tego trudnego manualnie zadania postanowiłem zrobić w końcu wnetrze czyli:
Climatronik zamiast manuala
Czarny dywan
Czarna deska
Czarne boczki
Czarna kanapa - skóra
i czarne pompowane Vadery
Mi to zabrało ogólnie 5 dni po ok 5 h pracy a i tak jest to wersja beta do poprawek, a końcowo jeszcze będzie jedna wyrazna zmiana. Może krótko :
Było tak:
Potem tak:
I powiedzmy ,że końcowo tak:
Pracy przy detalach wnętrza będzie teraz na ok.. 100 lat ale myslę ,że tyle pożyję
Teraz na celowniku mam dalsze prace blacharskie i może jeszcze jakieś drobnostki/zakupy..
No .. tyle. Wielki PZDR
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
whucrew, grubo i szacunek za włożoną pracę Jak widzę te wszystkie przewody i kabelki to zawrót głowy (a czeka mnie montaż navi w najbliższym czasie, dobrze że z fachowcem ). Fajnie że cały czas masz pomysł na auto i jak dla mnie to jedno z najładniejszych e36, pewnie się powtarzam Czekam na dalszy rozwój
Kleszcz pisze:grubo i szacunek za włożoną pracę Jak widzę te wszystkie przewody i kabelki to zawrót głowy (a czeka mnie montaż navi w najbliższym czasie, dobrze że z fachowcem ). Fajnie że cały czas masz pomysł na auto i jak dla mnie to jedno z najładniejszych e36, pewnie się powtarzam Czekam na dalszy rozwój
Dokładnie jak kolega PRIMO gada ,
whucrew, Vaderki siedzą idealnie ,dobry róch z Climatronikiem
Kończ już i pokazuj całość
Alexof pisze:Podziwiam i gratuluje za robotę przy aucie ! Jak zwykle na kozaku.
Pozdro !
Hej ludziskaNo ładnie Kuba
Wszystkim dzięki za słowa aprobaty i dopingu
Koniec sezonu zaowocował też ukończeniem prac planowanych na ten rok. Od jakiegoś czasu cieszę się weekendowo autkiem i nawet od czasu do czasu pojawiam się na lokalnych spotach , spotykając przy tym starych znajomych Był to bardzo miło spędzony czas dla którego warto robić sobie autko
Też miło było zobaczyć twoje 1er w końcu na konkretnych rolkach, jest kosaDante182 pisze:W końcu miałem okazje zobaczyć chyba najlepszego sedana w okolicy i jestem pełen podziwu jak można było poprawić i tak już świetną formę jaka była. Kuba pełen szacun Fotele to naprawdę wisienka na torcie. Trzeba nagrać koniecznie ten wydech pod obciążeniem najlepiej z auta obok
Co do wydechu to .. czemu nie
Może trochę od końca ale jak tu kolega Damian wspomniał wpadł końcowy od MG Motorsport w wersji slim i Race Na początku strasznie ryczał ale po paru kilometrach się ucywilizował i sprawia mi brzmieniem wiele frajdy - polecam
Z rzeczy od ostatniego posta to głównie była pielegnacja tapicerki sławetnym Gliptone gt11 i 12 - przyznam ,że efekt całkiem spoko ..
Głównym tematem jednak był SPAS
I tak:
Na przód poszły opony 205 / 35 oraz dystanse 11 mm i zabawa w cambery
Na tył jak już gdzieś pisałem wpadło po paru perypetiach 215/35 oraz dystanse 11mm plus customowy zestaw betonów z helperami..
Wszystko to, po pare mm w dół no i..
Do tego wróciły Yellowy i wygląda to tak:
Jak to wygląda na "żywo" można zobaczyć tutaj :
https://www.youtube.com/watch?v=oN7uiq_1Apg
sorry za jakość ale to był taki mały spontan
Pozdro
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Naprawdę miło i to czytać ! Dziękuje i mam nadzieje ,że jak będzie jakiś spot bliżej SCI to się spotkamyKleszcz pisze:Kuba, ryje mi beret Twoja e36 Jest piękna,pod każdym względem
To ile pracy i serca wkładasz w ten projekt ,po prostu bajeczka
Muszę kiedyś zobaczyć na żywo Pozdro
Z nudów wykonałem pare zdjęć więc wrzucę
No ja mam identyczny problem..Kleszcz pisze:Napewno się zobaczymy ,tylko czas trzeba znaleźć a z tym u mnie na razie ciężko
No zmiana tych listew na inne nie wchodzi w grę bo to jest mega unikat, ogólnie do obecnego bi-koloru czyli czarny - szary pasują.. ale wstępnie był inny pomysł ,że to co teraz jest szare , będzie w czerwonej skórze i wtedy dam te listwy komuś ogarniętemu do oklejenia na czarno ..Głodek pisze:A listwy progowe bedziesz zmieniał tez na czarne
A teraz z innej beczki. Mam zamiar na dole lotki nakleić napis BMW Motorsport i zastanawiam się nad kolorem, w gre wchodzi biały mat, złote lustro, lub złoty mat..
Coś jak na zdjęciu:
https://goo.gl/images/ZvBpbS
I co myślicie o takim dyfuzorze do czarnej ? Bo też mi już od dawna chodzi po glowie?