ogólnie to narazie potrzebuje zwykłego praktycznego młodszego benzynowego mało palącego pojemnego autka. Więc najprawdopodobniej będzie mnie czekać rozłąka z BMW ale nie koniecznie. Jestem poza granicami polszy i tutaj są inne priorytety. Jak będe na stałe w pl to na pewno będę chciał wrócić z powrotem do marki. Wtedy zobaczymy na co pozwolą marzenia a na co realia. Jedno jest pewne - ciągnie mnie do wygody i luksusu więc gleba i profil 35 oraz manual odpada najchętniej został bym przy seri 5 ale czas pokaże co i jak. Narazie pogodziłem się z możliwą rozłąką najlepszej marki na świecie.Głodek pisze:Co masz w planach innego
[E34] 525i Daily American Car by Kaper // Aerodynamikpaket
GERMAN, Głodek, ale kotleta odkopaliście
w temacie się nic nie zmienia. E34 ma się okej chociaż od kilku miesięcy obrasta kurzem i pajęczynami. Czeka na lepsze dni jest kilka planów co do auta. Na chwilę obecną negocjuję sportsize ale nie jest to dla mnie priorytet.
W planach jest nowy lakier, i naprawy mechaniczne. Ale czy to wszystko się uda zrealizować - nie wiem. Mało czasu, finansowo są ważniejsze sprawy. Nikt nie zaproponował mi dobrej ceny za auto więc wygląda na to, że zostaje ze mną na kolejne lata (w lipcu będzie 5 lat pod moimi skrzydłami)
fotka od Seby ze starej sesji:
oraz ostatnie foto z przed paru miesięcy
oraz bonus
ps: to nie była ustawka. Zwykły parkowanie pod marketem
w temacie się nic nie zmienia. E34 ma się okej chociaż od kilku miesięcy obrasta kurzem i pajęczynami. Czeka na lepsze dni jest kilka planów co do auta. Na chwilę obecną negocjuję sportsize ale nie jest to dla mnie priorytet.
W planach jest nowy lakier, i naprawy mechaniczne. Ale czy to wszystko się uda zrealizować - nie wiem. Mało czasu, finansowo są ważniejsze sprawy. Nikt nie zaproponował mi dobrej ceny za auto więc wygląda na to, że zostaje ze mną na kolejne lata (w lipcu będzie 5 lat pod moimi skrzydłami)
fotka od Seby ze starej sesji:
oraz ostatnie foto z przed paru miesięcy
oraz bonus
ps: to nie była ustawka. Zwykły parkowanie pod marketem
Głodziu, auto stoi w polsce pod opieką Seby, ostatnio zostały wymienione oleje i filtry, zrobiona polerka i to tyle Auto cały czas jest na sprzedaj tylko nie wystawiam go nigdzie bo serce mnie boli jak sobie pomyślę.... ehhGłodek pisze:Robisz co przy furce
Szukam listwy pod drzwi pasażera przód bo zgubiłem i wkładu/ zamka schowka (w dziale "kupię" dodałem opis)
W zasadzie auto kompletne, niczego już nie zmieniam. Jedynie co to chciałbym je doprowadzić do stanu "klasyka" i w przyszłości zarejestrować na żółte blachy.
Niebawem będe w PL to dodam jakieś świeże zdjęcia.
Jeszcze jedno zdjęcie z ostatniej sesji (2 lata temu )