Ale zobaczysz pozniej bedziesz wydawal wiecej kasy na czesci bo czesciej bedzie Ci sie psulo. tak przynajmniej slyszalem od kilku osob co maja gaz w samochodachcybek1984 pisze:dlaczego szkoda gaz to swietna inwestycja wlasnie sam sie zastanawiam nad zalozeniem sekwencji to o polowe nizsze koszty eksploatacji zamiast wydawac kupe kasy na wciaz drozejace paliwo mozna jezdzic za polowe ceny
pozdrawiam
BMW E-30 by SPINACZ KALISZ
cybek1984 pisze:po co mamy sie spierac i klocic jestem zwolennikiem gazu zreszta niech sie wypowie wlasciciel czy mu sie auto psuje czy kiedykolwiek narzekal na gaz ??
przeciez sie nie klocimy po prostu ja mam takie zdanie o autach na gaz rozumiem ze ktos ma inne ale to nie klotnia tylko wymiana swoich mysli
Gaz byl jak kupilem i sie ciesze z tego zawsze taniej jest przy naszym paliwie. Mialem zamiar kupic laminat z allegro M-technica http://moto.allegro.pl/item276775517_do ... ocja_.html
ale rozmyslilem sie teraz szukam orginalu lub dokladeczki od is tez orginal mnie interesuje Widze moj pasek nikomu zabardzo nie przypadl do gustu mnie jak narazie sie podoba sloneczko po oczach nie daje co do halogenow juz szukam intensywnie tez mi ich brakuje. A wracajac do gazu wiadomo jest bardziej silnik podatny na awarie ja np mialem peknieta glowice od przegrzania prawdopodobnie za sprawa instalacji gazowej no i jeszcze sprawa regolacji gazu mi przed regulacjia kilka razy szczelila no i pasek rozrzadu dostal po dup...... musialem zmienic bo w dwoch miejscach byl naderwany juz ale z sekwecjia to juz zupelnie inna bajka ja polecam gaz jest taniej
ale rozmyslilem sie teraz szukam orginalu lub dokladeczki od is tez orginal mnie interesuje Widze moj pasek nikomu zabardzo nie przypadl do gustu mnie jak narazie sie podoba sloneczko po oczach nie daje co do halogenow juz szukam intensywnie tez mi ich brakuje. A wracajac do gazu wiadomo jest bardziej silnik podatny na awarie ja np mialem peknieta glowice od przegrzania prawdopodobnie za sprawa instalacji gazowej no i jeszcze sprawa regolacji gazu mi przed regulacjia kilka razy szczelila no i pasek rozrzadu dostal po dup...... musialem zmienic bo w dwoch miejscach byl naderwany juz ale z sekwecjia to juz zupelnie inna bajka ja polecam gaz jest taniej
Ostatnio zmieniony 2007-12-02, 21:21 przez Spinacz, łącznie zmieniany 1 raz.
ja tez mialem dokladke , ale zostawilem ja na jednym z progow zwalniajacych hehe w sumie dobrze bo halogeny juz kupilem czekam na nie juz drugi tydzien i tez poluje teraz na dokladke z Is'a . Zastanow sie nad ta dokladka bo moim zdaniem to lipa albo caly pakiet przod tyl i progi ( tzn listwy na drzwi ) albo nic . tak troche dziwnie to wyglada jak dokladka jest tylko z przodu
Dodane po 2 minutach:
a wygladalo to tak hehe
Dodane po 2 minutach:
a wygladalo to tak hehe
Wlasnie calego bym nie chcial tyl i przod tylko. Znalazlem fajna dokladke lecz tez z laminatu ale moze sie skusze http://moto.allegro.pl/item277723907_al ... w_e30.html
mnie sie w miare podoba i chcial bym cos na tyl zamontowac tylko nie wiem co sa jakies fajne dokladki na tyl nie z laminatu
mnie sie w miare podoba i chcial bym cos na tyl zamontowac tylko nie wiem co sa jakies fajne dokladki na tyl nie z laminatu
jest jeszcze cos posredniego miedzy zwykla instalka a sekwencja (bloss calkiem calkiem mi na tym smiga)Damiano pisze:nie wiem jak tam sekwencja ale zwykla instalacja jest blee i to bardzoooo.. wiem cos o tym.... co do autka to calkiem fajne tylko jak popzednicy mowili ta naklejka troche za duza
sorki za OT