[E36] Moja 316i limo :D

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Tomek_

Post autor: Tomek_ »

Witam, Dawno nie bylo mie na forum, :razz: wiec zostawie link do krotkiego filmu jak wyglada moje e36.
Z gory dzieki za komenty :mrgreen: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=46SDOiUlEXo
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

no calkiem niezle e36 :bmw:
Pablo

Post autor: Pablo »

po pierwsze wywal ten znaczek 316 z dechy po drugie albo zerwij folie albo przyciemnij przednie szyby po cie wygłusz klape bo ci tabliczka lata :P po czwarte zrób cos z kierunkami w tylnych lampach po piate wywal te fioletowe zarowki z reflektorow bo ostatnio jak mi nimi przywaliles po oczach to myslalem ze cie zamorduje :P wiecej grzechów nie pamietam a pozatym fela wyglada na zywo masakra na tym aucie i ogolnie dobre to mosz :D
Tomek_

Znaczek 316 i na desce zostanie :mrgreen: , Klapa tylnia jest wygluszona :razz: , Hmm co do żarowek to jest to xenon 4300k wiec tak to zostawie, :bmw: :bmw:
A co mam zrobić z kierunkami z tyłu? Lamp z :m: nie daje, bo 316 to nie :m: moze inne propozycje :razz: POZDRo :wink:

[ Dodano: 15 Kwiecień 2009, 09:33 ]
aha jeszcze o szybach, wiec juz tez o tym myslalem ale jakos nie chce mi sie tego narazie robic, chyba ze zawioze do jakiejs firmy, wszystkie szyby chce przyciemnic tylko troche. pozdro :m:
Pablo

Post autor: Pablo »

Tomek_ pisze:Hmm co do żarowek to jest to xenon 4300k wiec tak to zostawie,
to nie wiem dlaczego ci to na fioletowo swieci i tak slepi skoro to 4300 :shock:
Tomek_ pisze:A co mam zrobić z kierunkami z tyłu?
skoro niechcesz lamp z :m: to moze cos czarnego lub czerwonego?? oczywiscie sam kierunek reszta ori
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Tomek_ pisze:Lamp z :m: nie daje, bo 316 to nie :m:
pierwsze slysze ze to lampy z ///M :shock:
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Czorny
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Czorny »

sadan ładny,często go widuje :bmw:
Tomek_

Krzys pisze:
Tomek_ pisze:Lamp z :m: nie daje, bo 316 to nie :m:

Nie napisalem ze mam lampy z :M: Tylko ze nie dam lamp z :m: i poprosilem o jakąś alternatywe do moich, to byl przykład :wink:

[ Dodano: 15 Kwiecień 2009, 18:31 ]
Pablo pisze:
Tomek_ pisze:Hmm co do żarowek to jest to xenon 4300k wiec tak to zostawie,
to nie wiem dlaczego ci to na fioletowo swieci i tak slepi skoro to 4300 :shock:
Tomek_ pisze:A co mam zrobić z kierunkami z tyłu?
skoro niechcesz lamp z :m: to moze cos czarnego lub czerwonego?? oczywiscie sam kierunek reszta ori

No kuzynie xenon 4300 to jest :razz: A lampy tylnie tez takie raczej zostawie :mrgreen:

[ Dodano: 15 Kwiecień 2009, 18:33 ]
Czorny pisze:sadan ładny,często go widuje :bmw:

Dzieki Czorny, no to fakt ze czesto sie mijamy :razz:
Twój tez jest ładny :bmw: :bmw: pozdro
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Tomek_ pisze:Krzys napisał/a:
Tomek_ napisał/a:
Lamp z :m: nie daje, bo 316 to nie :m:

Nie napisalem ze mam lampy z :M: Tylko ze nie dam lamp z :m: i poprosilem o jakąś alternatywe do moich, to byl przykład :wink:
mi chodzi o to ze nie ma takiego czegos jak lampy z :m:
Sa lampy z zoltym kierunkiem i bialym.
Dodatkowo dodam ze oryginalnie kupujac w serwisie, lampa z bialym kierunkiem powinna byc tansza od tej z zoltym kierunkiem.
Poprostu nie ma takich lamp z M3 czy M technik. A inne lampy niz oryginalne w e36 wg mnie nie pasuja zupelnie. Cleary nie sa az tak zle ale wygladaja zbyt nowoczesnie na linie jaka ma e36.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
ODPOWIEDZ