[E30] luzi - e30 320i
Nowy image e30 jeździ teraz na 4x keskin kt-1 9x16 et15 z toyo proxes 215/40 , koła są całe wypolerowane kupiłem także dokladkę pod przedni pas tzw is lippe (nówka ale nie oryginał) a także kierunki depo które sam przyciemniłem
dekielki wyglądaja jakby były w innym odcieniu i jest w tym trochę prawdy bo byly dorabiane,ori ukradli poprzednimu posiadaczowi felg. zależy też jak pada światło ale ogólnie felgi wyszły ok
dekielki wyglądaja jakby były w innym odcieniu i jest w tym trochę prawdy bo byly dorabiane,ori ukradli poprzednimu posiadaczowi felg. zależy też jak pada światło ale ogólnie felgi wyszły ok
Renowacja Felg - prostowanie polerowanie lakierowanie
FelgenGarage Facebook
FelgenGarage Facebook
Aurel pisze:dekielki maja jakiś ciemniejszy odcień czy to tak na zdjęciu wyszło ?
ogólnie fajnie wygląda na nich szkoda ze nie mieszkasz bliżej bo chciałbym te fele do mojej przypasować
a co do przymiarki jak ktoś chce to wpadać koła idą na sprzedażluzi pisze:dekielki wyglądaja jakby były w innym odcieniu i jest w tym trochę prawdy bo byly dorabiane,ori ukradli poprzednimu posiadaczowi felg. zależy też jak pada światło ale ogólnie felgi wyszły ok
FelgenGarage Facebook
FelgenGarage Facebook
nigdy nie bylem zwolennikiem 5 ramion w e30, muszę mieć jakąś szprychę
FelgenGarage Facebook
FelgenGarage Facebook
alpina a w zasadzoe bk racing lub coś w ten deseń jak miałem w zeszłym roku tylko że w 16 calach
FelgenGarage Facebook
FelgenGarage Facebook
trochę przestój w temacie więc jakieś tam fotki niestety z telefonu (siostra zgubiła aparat :duh: )
z nowości w aucie to dokładka pod pas przedni na wzór tej z 318is z wytłoczonym na środku napisem alpina, a także kierunki z postojem depo clear chrome przyciemnione własnoręcznie (fotki robione po myciu auta,coś źle poskładałem kierunki i trochę zaparowały)
doszedł także zawias z 325i kombi na tyle a dokładniej belka + wahacze z tarczobębnami + półosie
na fotkach jeszcze na bębnach z tyłu
Wszystko robiłem razem z kumplem u niego na kanale, oczywiście wszystkie gumy tuleje itp itd nowe polecam taki zabieg jeśli ktoś chce polepszyć hamulce w swoim 320i brakuje mi jeszcze tylko stabilizatora na tył
czas na foto:
keskin kt1 lusterko edition
mini sesja na czysto.pl
i na koniec ciekawostka: e30 w wersji amfibia :jum: :jum: :jum:
dodam że keskiny są do sprzedania :
http://moto.allegro.pl/item726051524_ke ... lerce.html
z nowości w aucie to dokładka pod pas przedni na wzór tej z 318is z wytłoczonym na środku napisem alpina, a także kierunki z postojem depo clear chrome przyciemnione własnoręcznie (fotki robione po myciu auta,coś źle poskładałem kierunki i trochę zaparowały)
doszedł także zawias z 325i kombi na tyle a dokładniej belka + wahacze z tarczobębnami + półosie
na fotkach jeszcze na bębnach z tyłu
Wszystko robiłem razem z kumplem u niego na kanale, oczywiście wszystkie gumy tuleje itp itd nowe polecam taki zabieg jeśli ktoś chce polepszyć hamulce w swoim 320i brakuje mi jeszcze tylko stabilizatora na tył
czas na foto:
keskin kt1 lusterko edition
mini sesja na czysto.pl
i na koniec ciekawostka: e30 w wersji amfibia :jum: :jum: :jum:
dodam że keskiny są do sprzedania :
http://moto.allegro.pl/item726051524_ke ... lerce.html
FelgenGarage Facebook
FelgenGarage Facebook
parę fotek na szybko jak to wygląda na aucie
słaba jakość i wszystkie z jednej strony robione bo auto porusza się tylko do tyłu aktualnie haha
FelgenGarage Facebook
FelgenGarage Facebook