V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Już 8 raz oglądam tą galerię i ma wrażenie, że gdzieś widziałem te auto jak mieszkałem na Mazowszu w Siedlcach i ten właściciel przyjeżdżał do Siedlec na spoty, a my czasem do jego knajpy w Ostrów Mazowiecka. Więc te auto odkupiłeś od Kucharza, który teraz śmiga E28 już po swapie na 3.5?
mrcin86 pisze:Już 8 raz oglądam tą galerię i ma wrażenie, że gdzieś widziałem te auto jak mieszkałem na Mazowszu w Siedlcach i ten właściciel przyjeżdżał do Siedlec na spoty, a my czasem do jego knajpy w Ostrów Mazowiecka. Więc te auto odkupiłeś od Kucharza, który teraz śmiga E28 już po swapie na 3.5?
8 razy oglądałeś galerię i nie doczytałeś, że odkupił tego turasa od Kucharza ? W postach zaraz na 1 stronie już o tym pisano Tak to jest byłe Kucharza
SIlnik w e28 Kucharza pochodzi od nas. Taka zamiana
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Kaper pisze:Już 8 raz oglądam tą galerię i ma wrażenie, że gdzieś widziałem te auto jak mieszkałem na Mazowszu w Siedlcach i ten właściciel przyjeżdżał do Siedlec na spoty, a my czasem do jego knajpy w Ostrów Mazowiecka. Więc te auto odkupiłeś od Kucharza, który teraz śmiga E28 już po swapie na 3.5?
8 razy oglądałeś galerię i nie doczytałeś, że odkupił tego turasa od Kucharza ? W postach zaraz na 1 stronie już o tym pisano Tak to jest byłe Kucharza
Musiałem nie doczytać
SIlnik w e28 Kucharza pochodzi od nas. Taka zamiana
Primo właśnie unikałem takiego odcieniu jak pokazałeś wyżej. Felga jest na zimę i nie ma robić 'WOW' miało być lepiej niż na czarnych stalówkach i inaczej
Sławek pisze:Primo właśnie unikałem takiego odcieniu jak pokazałeś wyżej. Felga jest na zimę i nie ma robić 'WOW' miało być lepiej niż na czarnych stalówkach i inaczej
Chyba że tak ja i tak uważam że sa ciekawsze kolory od tego i zwykłej czarnej stali
ważne że Ty jesteś zadowolony