luty 2016
witam! od dłuższego czasu poszukuje foteli komfortowych ale duszukać sie w kolorze szarym to chyba cud, już myślałem nad kupnem w innym kolorze i przemalować ale wycofałem sie z tego i kupiłem narazie zwykłe z grzaniem, teraz nie wyobrażam sobie nie mieć grzania w zimie.
wpadł też panel klimy high, wkońcu to teraz jakoś wygląda i więcej funkcji doszło
jest też plan żeby doposażyc wnętrze, narazie przyszły paczuszki
takie o to częsci przyszły
i navi zamontowana
takie tam jeszcze foto z wypadu w góry
mój rekord jeśli chodzi o spalanie, z takiej krótszej trasy
Zostało tez zakodowane takie coś jak składanie lusterek z pilota(przy dłuższym przytrzymaniu guzika ,lusterka się składają)
i przy szybkim nacisnięciu guzika od otwierania bagażnika,oświecaja sie lampy (oświetlenie drogi do domu)
zamontowany panel zapalniczek i aux z tyłu zamiast tej półeczki, wszystko podłączone i zakodowane jak trzeba
sierpien 2016
witam!!trochę czasu mnie nie było ale coś sie dzieje, pomalowałem nerki na czarno
takiego haka użyłem żeby je wyciągnąć,5 minut roboty
no i samo malowanie
takich farb użyłem
no i jakiś czas temu dzięki koledze z forum jacekc12 udało sie zdobyć komforty kolorze szarym ,których szukałem z 1,5roku
tylko jest mały problem z podłączeniem są to fotele poliftowe z kolegą próbowaliśmy je podłączyć ale nie ruszyły,czy może wie ktoś jak to zrobić,trzeba je kodować żeby chociaż ruszyło zasilanie,bo podłączyliśmy wedlug schematu i nic
E60 Bayerische Motoren Werke
witam!Dawno mnie tu niebyło więc trzeba troche nadrobić, przez ostatni czas w aucie zostały wymienione świece żarowe z bosha, klapki z korektora usunięte,oring pod pompą wody, wymieniono też przewody podciśnienia itd pare metrów tego było ,były już dziurawe i popękane.
wymieniłem też rure dolot intercolera,praktycznie pękniecie starego przewodu było niewidoczne ale objawy były takie że bardzo kopcił na czarno i ubyło trochę oleju, po wymianie wszystko wróciło do normy
wpadły też nowe kierunki, stare były już zajechane
przyszła taka paczuszka, jak będzie troche czasu to biore sie za montaż,sory za jakość foto
mała rzecz a cieszy, skórka przyjemniejsza niż zwykłe pokretło
przy mrozach, krótkich odcinkach spalanie było 10-14 a teraz z małej trasy
wpadła też nowa szyba , stara był porysowana i pękła
wkońcu wymieniłem poduszki pod silnikiem i skrzynią, ulga niesamowita,w aucie stała sie cisza
termostat
wpadła nowa przetwornica
czarny sufit założony, jest przyjemniej
obecnie tak auto wygląda
kupione też boczki lci ale nie wiem jeszcze czy będe zakładał
wymieniłem też rure dolot intercolera,praktycznie pękniecie starego przewodu było niewidoczne ale objawy były takie że bardzo kopcił na czarno i ubyło trochę oleju, po wymianie wszystko wróciło do normy
wpadły też nowe kierunki, stare były już zajechane
przyszła taka paczuszka, jak będzie troche czasu to biore sie za montaż,sory za jakość foto
mała rzecz a cieszy, skórka przyjemniejsza niż zwykłe pokretło
przy mrozach, krótkich odcinkach spalanie było 10-14 a teraz z małej trasy
wpadła też nowa szyba , stara był porysowana i pękła
wkońcu wymieniłem poduszki pod silnikiem i skrzynią, ulga niesamowita,w aucie stała sie cisza
termostat
wpadła nowa przetwornica
czarny sufit założony, jest przyjemniej
obecnie tak auto wygląda
kupione też boczki lci ale nie wiem jeszcze czy będe zakładał