[E36] 330i Cabrio by gamek2
Z ciekawosci zalozylem na chwille YH w dlugie zeby zobaczyc jak by to bylo narazie auto bez gleby i kola wiec szalu zadnego niema bo czeka mnie przeglad niedlugo
Zaznaczam ze jest to tylko przymiarka zeby zobaczyc jak wyglada narazie zostanie na aucie az wpadnie kolo i przyjdzie gleba i wtedy sie zobaczy
P.S tak wiem po ostatnim rozbieraniu przodu widze ze musze na nowo spasowac zderzak i halogen ale to jutro sie tym zajme
Zaznaczam ze jest to tylko przymiarka zeby zobaczyc jak wyglada narazie zostanie na aucie az wpadnie kolo i przyjdzie gleba i wtedy sie zobaczy
P.S tak wiem po ostatnim rozbieraniu przodu widze ze musze na nowo spasowac zderzak i halogen ale to jutro sie tym zajme
mysle ze z kolem i gleba bedzie wiekszy wow no ale narazie nie moge zalozyc ani zglebic bo nie wjade na rolki druga sprawa to oddaje auto do mechanika na wymiane oleju wszystkich filtrow ,sprawdzenie calego zawieszenia chce tez sprawdzic jak ma sie pompa paliwa generalnie to jakie ma cisnienie na listwie wtryskowej a tak to jeszcze ogolny przeglad auta napewno wymienie tez termostat bo wiem ze czesto lubia padac w tych silnikach tak ze jest co robic
nie dalo mi to spokoju wiec poszedlem do garazu zderzak halogen i dokladka spasowana tak jak ma byc
no nic jakos nie moge sie przyzwyczaic do tych swiatel bo im dluzej patrze na fotki to tym mniej mi sie to podoba wiec raczej bedzie tak jak bylo a z nowosci to kupilem przed chwilka nowy zderzak przedni bo moj juz byl klejony
no nic jakos nie moge sie przyzwyczaic do tych swiatel bo im dluzej patrze na fotki to tym mniej mi sie to podoba wiec raczej bedzie tak jak bylo a z nowosci to kupilem przed chwilka nowy zderzak przedni bo moj juz byl klejony